14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To Grand Theft Auto: San Andreas έρχεται σε κινητά και tablets!

    Μπορεί το hit της χρονιάς σε ό,τι αφορά τη σειρά Grand Theft Auto να ήταν το Grand Theft Auto V, τα καλά νέα ωστόσο για τους φίλους της σειράς δεν σταματούν εδώ. Η Rockstar, βλέπεις, ανακοίνωσε… ξανά το Grand Theft Auto: San Andreas, μόνο που αυτή τη φορά το πολυβραβευμένο παιχνίδι κυκλοφορεί σε φορητές συσκευές AndroidWindows Mobile και iOS.

    gta-san-andreas-mobile

    Σε περίπτωση που δεν είχες τη χαρά να απολαύσεις το παιχνίδι στο PS2 ή το PC σου, να σε ενημερώσω ότι στο Grand Theft Auto: San Andreas πρωταγωνιστής είναι ο CJ που στις αρχές της δεκαετίας του ’90 εμπλέκεται σε έναν πόλεμο συμμοριών στις γειτονιές του Los Santos, San Fierro και Las Venturas.

    Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι βελτιωμένα με δυναμικές και λεπτομερείς σκιές, μεγαλύτερο draw distance, πιο ζωντανά χρώματα και μοντέλα χαρακτήρων και αυτοκινήτων. Εννοείται ότι ο χειρισμός έχει έρθει στα μέτρα των φορητών συσκευών για τις οποίες θα κυκλοφορήσει το San Andreas (touch οθόνη, hellooooo;).

    Το Grand Theft Auto: San Andreas κυκλοφορεί σε iPadiPhoneAndroid smartphones και tablets, Amazon Kindle και Windows Mobile συσκευές μέσα στον μήνα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles