20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Hollywood επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer»

    Μια νέα σελίδα έχει ανοίξει η Θεσσαλονίκη, αφού πλέον αποτελεί μια πόλη που συχνά επιλέγεται ως κινηματογραφικό σκηνικό για μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές. Μετά τους Expendables και τον Αντόνιο Μπαντέρας που είδαμε στη συμπρωτεύουσα πριν από λίγο καιρό, αυτές τις μέρες στην πλατεία Εμπορίου στα Άνω Λαδάδικα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer».

    Πολυμελές κινηματογραφικό συνεργείο, εικονολήπτες σε μπαλκόνια, drone, ο πρωταγωνιστής Aaron Eckhart και κομπάρσοι που περιμένουν υπομονετικά και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες συνεργάστηκαν για τα πρώτα πλάνα ενός νέου κατασκοπευτικού θρίλερ. Στην ταινία «The Bricklayer της Millennium Media, των Nu Boyana Film Studios Hellenic και Nu Boyana Bulgaria κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους και κάνει να φαίνεται ότι η υπηρεσία είναι υπεύθυνη.

    Καθώς ο κόσμος αρχίζει να συσπειρώνεται ενάντια στις ΗΠΑ, η CIA πρέπει να επαναφέρει τον πιο λαμπρό – και επαναστάτη – πράκτορά της από τη συνταξιοδότηση, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το πολυτάραχο παρελθόν του ενώ ξετυλίγει μια διεθνή συνωμοσία. Από τον περασμένο χρόνο δόθηκαν οι άδειες για τα γυρίσματα σε όλους τους χώρους του δήμου Θεσσαλονίκης που ζήτησε η εταιρεία παραγωγής. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν η Πλατεία Αριστοτέλους, όπου για ένα διήμερο θα γυριστούν σκηνές της ταινίας, αλλά και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρα για τα “Ambulance” και “New Order” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles