22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Honor 9 της Huawei δε θα έχει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών

    Το Honor 9 είναι μία πρόταση που η κινεζική Huawei, μέσω του ξεχωριστού της brand, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στους ερχόμενους μήνες. Οι Κινέζοι ποντάρουν πολλά στην οικογένεια Honor και ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται οι πρώτες διαρροές από τη νέα δυνατή συσκευή που θα την εκπροσωπεί.

    Honor 9 - 03

    Honor 9 - 04

    Το Honor 9 το βλέπουμε στις φωτό που έχουν κυκλοφορήσει (πάντα σε μαύρο χρώμα) με δυνατότητες όπως dual camera setup, dual tone LED flash και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό πλήκτρο.

    Honor 9 - 01

    Επιπλέον, σε κάποιες από τις φωτό βλέπουμε κάτι ενδιαφέρον. Η συσκευή έχει φυσικά υποδοχή USB Type-C, όχι όμως και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Πρόκειται για μία “έλλειψη” δυνατότητας που προβληματίζει κάποιους και έχουν ακολουθήσει μερικές εταιρείες. Ξεκίνησε από την Apple, την είδαμε σε εταιρείες όπως η HTC και η Motorola, ωστόσο έως τώρα οι περισσότερες υπόλοιπες κατασκευάστριες (βλέπε Samsung, Huawei κλπ.) επέμειναν στην παρουσία της θύρας στις συσκευές τους.

    Honor 9 - 02

    Τώρα, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν και ίσως το χαρακτηριστικό σιγά-σιγά αποτελέσει συνολικά παρελθόν. Πριν λίγες μέρες, είχαμε παρατηρήσει και την έλλειψή του από το νέο κορυφαίο Mi 6 της Xiaomi.

    Θα σας ενοχλήσει η απουσία θύρας 3.5mm σε μελλοντική συσκευή που θα αγοράζατε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles