22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το HTC U, η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

    Η HTC έχει πολλά να μας πει το επόμενο διάστημα και μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα γνωρίσουμε το νέο της κορυφαίο μοντέλο HTC U (Ocean). Η συσκευή θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, όπως φαίνεται από την επίσημη πρόσκληση και το σχετικό teaser video.

    Το motto του invitation γράφει “Squeeze for the brilliant” και περιμένουμε να δούμε τι εννοεί, ενώ το γράμμα U κάνει την εμφάνισή του και αυτό με “squished” διάθεση, όπως δηλώνει και ο τίτλος της πρόσκλησης .

    HTC U teaser

    Λέγεται ότι θα είναι το πρώτο smartphone με capacitive edge sensors που μπορούν να ανιχνεύουν την “αφή” από το χρήστη, αλλά και χειρονομίες, ώστε να εκτελούνται διάφορες λειτουργίες στη συσκευή, κάτι που αντιλαμβανόμαστε και από το teaser video, οπότε περιμένουμε την ανακοίνωση για περισσότερα.

    Πριν λίγες μέρες, ο Evan Blass είχε αποκαλύψει μία φωτό της συσκευής στον τύπο. ενώ, όσον αφορά τα specs του, το HTC U, πέρα από το Touch-sensitive frame, αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών Quad HD, επεξεργαστή Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, κεντρική κάμερα 12MP, selfie camera 16MP και Android Nougat με Sense 9.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles