12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Huawei AppGallery διατίθεται στην Ευρώπη!

    Το Huawei Consumer Business Group (CBG) ανακοινώνει τη διάθεση του Huawei AppGallery, ενός παγκόσμιου app και game store, στην Ελλάδα. Το Huawei AppGallery αποτελεί ένα app store κατάλληλο για όλη την οικογένεια, σχεδιασμένο για την προώθηση υψηλής ποιότητας περιεχομένου, την ανάδειξη συμφερουσών προσφορών και τη διάθεση εφαρμογών βελτιστοποιημένων για τα smartphones της Huawei. Οι καταναλωτές είναι σε θέση να ανακαλύψουν πλήθος νέων εφαρμογών, τόσο μέσα από μία συναρπαστική εμπειρία αναζήτησης, όσο και μέσω των προτάσεων της ίδιας της εφαρμογής. Το επιλεγμένο περιεχόμενό του αποτελεί η αφρόκρεμα των εφαρμογών και παιχνιδιών που διατίθενται στο Android OS, με μέσο όρο βαθμολογίας 4,3/5. Το AppGallery θα είναι προεγκατεστημένο σε όλα τα καινούρια smartphones της Huawei, αρχής γενομένης από το Huawei P20, ενώ θα διατεθεί και για παλαιότερες συσκευές εντός του δεύτερου τριμήνου του έτους*.

    Huawei App Gallery 22 (1)

    Σύμφωνα με τον Δρ. Jaime Gonzalo, Αντιπρόεδρο Κινητών Υπηρεσιών της Huawei, “το AppGallery θέτει νέα στάνταρ σε ό,τι αφορά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το οικοσύστημα του Android σε ολόκληρη την Ευρώπη. Προσφέρει τα πλεονεκτήματα που θα περίμενε κανείς από μία τέτοια υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης και της πρόσβασης στην κινεζική αγορά εφαρμογών, τη μεγαλύτερη στον κόσμο. Αυτό επιτρέπει στη Huawei να παρέχει στους εκατομμύρια κατόχους των συσκευών της το καλύτερο περιεχόμενο που διατίθεται παγκοσμίως».

    Κύρια πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Huawei AppGallery για τους καταναλωτές

    • Σχεδιασμένη ειδικά για τους φίλους της Huawei
    • Ρυθμίσεις γονικού ελέγχου
    • Μεγάλο εύρος περιεχομένου σε εφαρμογές και παιχνίδια
    • Δωρεάν, freemium και premium περιεχόμενο
    • Υψηλής ποιότητας περιεχόμενο με μέσο όρο βαθμολογιών 4,3/5
    • Προεγκατεστημένη στα νέα smartphones της Huawei
    • Πλήθος δώρων και παροχών για τον χρήστη (όπως π.χ. 90 ημέρες δωρεάν χρήσης της μουσικής υπηρεσίας Tidal, κουπόνι 80€ για την EasyRentCar, κουπόνι 10€ για το EatWith και 2000 credits για το Whatscall)
    • Ασφαλείς εφαρμογές και παιχνίδια από τη HuaweiDeveloperAlliance

    Huawei App Gallery 22 (1)

    Ο Wang Yanmin, Πρόεδρος της Huawei για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και την Σκανδιναβία σχολίασε: “Η Huawei συνεχίζει να προκαλεί την αγορά και τον ίδιο της τον εαυτό επιζητώντας το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες της –στους οποίους είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι. Στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Γι’ αυτό τον λόγο δεν εφησυχάζουμε ποτέ και το AppGallery αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της θέλησής μας να αγγίξουμε την τελειότητα».

    Το Huawei AppGallery θα είναι προεγκατεστημένο σε όλα τα νέα smartphones της Huawei, αρχής γενομένης από το Huawei P20 ενώ θα διατεθεί και για παλαιότερες συσκευές κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Η ακριβής περίοδος διάθεσης εξαρτάται από το μοντέλο και την περιοχή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles