13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το HUAWEI MatePad 11 κυκλοφόρησε και θα σας κλέψει την καρδιά!

    H γκάμα της HUAWEI στα tablet επεκτείνεται όλιο και περισσότερο, καθώς ο κινεζικός κολοσσός δεν σταματάει συνεχώς να μας εκπλησσεί ευχάριστα. Η νέα προσθήκη λοιπόν στην κορυφαία σειρά tablet της HUAWEI, το MatePad 11 που μόλις “έσκασε” στην ελληνική αγορά και είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς users. Ένα από τα ατού του είναι ότι θα υποστηρίζει refresh rate στα 120Hz, προσφέροντας εντυπωσιακό performance και γραφικά που ξεχωρίζουν!

    Η νέα επιφάνεια εργασίας tablet είναι πιο οργανωμένη από ποτέ, προκειμένου οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σημαντικές πληροφορίες πιο εύκολα. Επιπλέον, το HUAWEI MatePad 11 είναι εξοπλισμένο με την κατάλληλη τεχνολογία για να μπορεί να αξιοποιεί και τις δυνατότητες άλλων συσκευών -από smartphone έως υπολογιστές- για περισσότερη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

    Το tablet υποστηρίζει refresh rate 120 Hz, παρέχοντας εξαιρετικά λεία εικόνα και βελτιωμένη απόκριση που είναι καλύτερη από ποτέ. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς). Σε άψογη συνεργασία με την εντυπωσιακή οθόνη 120 Hz, η γραφίδα ανταποκρίνεται απίστευτα γρήγορα, με απίθανα χαμηλό delay στα 2ms, προσφέροντας πιο smart και πιο φυσική διαδραστική εμπειρία χειρόγραφου στους χρήστες.

     

    Λεία εικόνα, πανέμορφη απόδοση

     

    Το νέο HUAWEI MatePad 11 είναι το πρώτο tablet της Huawei που υποστηρίζει refresh rate 120 Hz. Λειτουργώντας με υψηλότερο refresh rate από πολλά tablet στην αγορά, το νεότερο HUAWEI MatePad παραδίδει απίστευτα ρευστά γραφικά όταν προβάλλει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου.

    Για βίντεο και παιχνίδια με υψηλό frame rate, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν καλύτερη εικόνα με περισσότερες λεπτομέρειες και να βυθιστούν σε ρευστά γραφικά. Κατά το scrolling σε ιστοσελίδες και έγγραφα, για παράδειγμα, το περιεχόμενο φορτώνεται γρήγορα. Χάρη στο εντυπωσιακό refresh rate της οθόνης, το tablet επιτρέπει επίσης ιδιαίτερα υψηλή απόκριση στο χειρόγραφο. Η τεχνολογία προσαρμογής του frame rate βοηθά επιπλέον στην εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.

    Με το νέο HUAWEI MatePad 11 που υποστηρίζει χρωματική παλέτα DCI-P3, οι εικόνες και τα βίντεο μοιάζουν εξαιρετικά ζωντανά στην οθόνη. Εκτός από την ικανότητα απόδοσης απίστευτων χρωμάτων, το HUAWEI MatePad 11 έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την έκθεση των χρηστών στο μπλε φως και τις αναλαμπές, δύο από τους κύριους παράγοντες που προκαλούν κόπωση στα μάτια. Το tablet έχει κερδίσει τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) και TÜV Rheinland Flicker Free, εγγύηση πως η όραση προστατεύεται, ακόμη και μετά από ώρες εργασίας στο tablet.

    Νέα επιφάνεια εργασίας

    Η επιφάνεια εργασίας του HUAWEI MatePad 11 διαθέτει ολοκαίνουργιο design, το οποίο εμφανίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες σε ένα καθαρό, οργανωμένο περιβάλλον χρήσης. Το νέο Bottom Dock δείχνει τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες και πρόσφατα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές, προκειμένου οι χρήστες να εντοπίζουν εύκολα τις εφαρμογές τους χωρίς ταλαιπωρία. Τα νέα Service Widgets μπορούν επίσης να εμφανίζουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και να επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες της εφαρμογής χωρίς να ανοίγουν οι ίδιοι τις εφαρμογές. Αυτά τα widgets μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε και είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμα, ώστε οι χρήστες να εξατομικεύουν τη συσκευή τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

    Tablet-PC Multi-screen Collaboration

    Η λειτουργία Multi-screen Collaboration επιτρέπει πλέον σε tablet και υπολογιστή να αλληλεπιδρούν, προσφέροντας τρεις λειτουργίες που επιτρέπουν στις συσκευές να συνεργάζονται με νέους τρόπους. Η λειτουργία Mirror επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν την οθόνη του υπολογιστή στο tablet, μετατρέποντας το tablet σε επιφάνεια σχεδίασης που μπορεί να συνδυαστεί με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) για γρήγορα σκίτσα και λεπτεπίλεπτα καλλιγραφικά έργα. Οι εργαζόμενοι στο γραφείο μπορούν να επωφεληθούν από τη λειτουργία Extend Mode και να αποκτήσουν μια δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή, απολαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας. Η καινοτόμος λειτουργία Collaborate Mode επιτρέπει πραγματική αλληλεπίδραση μεταξύ του HarmonyOS 2 και των Windows, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο όπως κείμενο, εικόνες και έγγραφα μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών με ένα απλό drag & drop.

    Παράλληλα με τη λειτουργία Multi-screen Collaboration, η ολοκαίνουργια λειτουργία Multi-Window υποστηρίζει ταυτόχρονα την εμφάνιση έως και τεσσάρων εφαρμογών. Υποστηρίζει επίσης δύο ταυτόχρονα ενεργά παράθυρα (floating windows) για πιο αποτελεσματικό multi-tasking. Όταν δεν χρειάζονται, τα παράθυρα μπορούν να αποθηκευτούν στο App Bubble για εύκολη πρόσβαση όποτε προκύψει ανάγκη.

    Το αναβαθμισμένο App Multiplier επιτρέπει την εκτέλεση δύο εργασιών ξεχωριστά σε μία εφαρμογή, χάρη στη νέα λειτουργία κλειδώματος παραθύρου που υποστηρίζει παράλληλες και ανεξάρτητες λειτουργίες στα δύο παράθυρα. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή αγορών, μπορείτε να ανοίξετε ξεχωριστά παράθυρα για δύο διαφορετικά προϊόντα και να τα συγκρίνετε. Ή μπορείτε να γράψετε ένα email στο αριστερό παράθυρο και να απαντήσετε στα μηνύματά σας στο δεξί παράθυρο, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα της εργασίας σας. Από τον Ιούνιο του 2021, σχεδόν 4.000 εφαρμογές έχουν υιοθετήσει το App Multiplier για να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών τους στο tablet.

    HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς)

     

    Το νέο HUAWEI MatePad 11 είναι συμβατό με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς), τη γραφίδα της Huawei η οποία έχει αναβαθμιστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους. Το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) διαθέτει μια νέα μύτη με επένδυση από πλατίνα, εμφανίζει εξαιρετικά χαμηλό delay και υποστηρίζει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση.

    Εμπνευσμένο από τη σχεδίαση της οπίσθιας όψης των πολυτελών ρολογιών, η νέα διαφανής μύτη της γραφίδας αποδίδει αιχμηρή υφή για καλύτερη εμπειρία γραφής. Σε συνδυασμό με το HUAWEI MatePad 11, το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) έχει χαμηλό delay έως και 2ms, το οποίο μαζί με το υψηλό refresh rate της οθόνης FullView προσφέρει τόσο αποκριτική, συνεπή και αυθεντική εμπειρία γραφής που δεν συναντά κανείς σε κανένα άλλο tablet της αγοράς.

    Η σύνδεση και η φόρτιση της γραφίδας με το tablet είναι επίσης πιο εύκολη όσο ποτέ. Οι χρήστες χρειάζεται μόνο να μετακινήσουν τη γραφίδα δίπλα στο HUAWEI MatePad 11 για να το συνδέσουν μαγνητικά και να ξεκινήσουν και τις δύο διαδικασίες. Το νέο HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) υποστηρίζει ένα εύρος καινοτόμων λειτουργιών αλληλεπίδρασης, συμπεριλαμβανομένου του HUAWEI FreeScript, το οποίο μετατρέπει σε πραγματικό χρόνο το χειρόγραφο σε ψηφιακό κείμενο. Υποστηρίζει επίσης διπλό πάτημα, έτσι ώστε η γραφίδα να λειτουργεί και ως γόμα, Instant Shape, Instant Table και άλλα.

    Τετρακάναλο ηχοσύστημα που καθηλώνει τις αισθήσεις

    Το νέο HUAWEI MatePad 11 προσφέρει συναρπαστική εμπειρία ήχου με ηχοσύστημα τετραπλών ηχείων και τεσσάρων καναλιών. Το ισχυρό ενσωματωμένο ηχοσύστημα προσφέρει γεμάτο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο. Το ηχοσύστημα έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί από τους εξειδικευμένους ηχολήπτες της Harman/Kardon, διασφαλίζοντας ότι οι ήχοι που παράγονται από τα ηχεία είναι πιστοί στο υλικό προέλευσης.

    • Tο HUAWEI MatePad 11 διατίθεται στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 2 Σεπτεμβρίου έως και 16 Σεπτεμβρίου, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο το M-Pencil και το Magnetic Keyboard.
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles