18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Huawei MediaPad M5 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στα τέλη Ιουνίου

    Η Huawei Consumer Business Group (CBG) ανακοινώνει τη διάθεση του tablet HUAWEI MediaPad M5 στην ελληνική αγορά στα τέλη Ιουνίου. Το tablet HUAWEI MediaPad M5 παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στην Βαρκελώνη, αποσπώντας εξαιρετικά  σχόλια από τους εκπροσώπους του Τύπου που έδωσαν το «παρών» και εκθείασαν τον προσεγμένο του σχεδιασμό και τα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά.

    MKT_M5_10_ProductKV_Gray-Horizontal

    Με εργονομικό και συμπαγές design για άνετο κράτημα και αυξημένη αντοχή στον χρόνο και τη χρήση, το HUAWEI MediaPad M5 διαθέτει οθόνη με κυρτό γυαλί 2,5D με ανάλυση 2560×1600 στις 10,8 ίντσες, που είναι σε θέση να απεικονίσει πιστά κάθε απόχρωση και λεπτομέρεια. Η τεχνολογία HUAWEI ClariVu ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία θέασης, προσαρμόζοντας τις θολές εικόνες και τη μειωμένη αναλογία αντίθεσης κατά την αναπαραγωγή ταινιών, κάνοντας χρήση ευφυών αλγορίθμων.

    Επιβεβαιώνοντας πλήρως το όνομά του, το HUAWEI MediaPad M5 διαθέτει ηχεία που έχει επιμεληθεί η Harman Kardon και ενσωματώνει τεχνολογία HUAWEI Histen, προσφέροντας έτσι βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, υψηλής ανάλυσης (Hi-Res) και κορυφαίας ποιότητας.

    Το HUAWEI MediaPad M5 κρύβει μέσα του έναν επεξεργαστή Kirin 960 ο οποίος συνδυάζει τις σταθερά υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια με την ενεργειακή αποδοτικότητα. Σε συνδυασμό δε με τις μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες της συσκευής (7500 mAh) και την τεχνολογία HUAWEI QuickCharge, επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει χωρίς το άγχος της φόρτισης.

    Η HUAWEI έχει τροποποιήσει το Android 8.0 Oreo στο οποίο βασίζεται το HUAWEI MediaPad M5 για την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικότητας του χρήστη, προσθέτοντας μία λειτουργία Desktop για ευκολότερη πρόσβαση, διαμοιρασμό και επεξεργασία αρχείων. Το tablet διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου. Επιπρόσθετα, το HUAWEI MediaPad M5 ενσωματώνει το περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0 της HUAWEI, προσφέροντας έτσι μια φιλικότερη, απλούστερη και απολαυστικότερη εμπειρία χρήσης.

    Το HUAWEI MediaPad M5 διατίθεται στο premium χρώμα Space Grey, προσφέροντας στον χρήστη απαράμιλλο στυλ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles