12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Huawei Nova 9 στην Ελλάδα! Δείτε πως θα το αποκτήσετε μαζί με σούπερ προσφορά!

    Το νέο HUAWEI nova 9 μόλις έφτασε και «ταράζει» τα νερά, αφού διαθέτει εξαιρετικά κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό, κορυφαία κάμερα, ισχυρή απόδοση και ανθεκτική μπαταρία 

    Η ιστορία πίσω από το smartphone

    Στον πυρήνα της HUAWEI nova series βρίσκεται η καινοτομία. Ήδη από το αρχικό τους λανσάρισμα το 2016, τα nova μοντέλα διέθεταν πάντα την προηγμένη τεχνολογία της HUAWEI, ως προς το design, την κάμερα, τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, τις εφαρμογές – και όχι μόνο. Η νέα προσθήκη στη σειρά μόλις ανακοινώθηκε και ακούει στο όνομα HUAWEI nova 9. Είναι ένα smartphone για εσάς: δυναμικό, κομψό, ανεξάρτητο και κατασκευασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί ως πανίσχυρος προσωπικός βοηθός, ιδανικός για πολυάσχολους, σύγχρονους και δημιουργικούς ανθρώπους που παραμένουν δραστήριοι όλο το 24ωρο.

    Η κάμερα που σας επιτρέπει να απαθανατίζετε τις αγαπημένες σας στιγμές, ακόμη και τη νύχτα

    Όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ζουν τη ζωή τους στο έπακρο και να είναι δραστήριοι και δυναμικοί, μέρα και νύχτα. Nα μπορούν να κρατούν για πάντα τις όμορφες στιγμές που βιώνουν, ακόμη και στο λιγοστό φωτισμό της νύχτας. Το HUAWEI nova 9 με τις προηγμένες δυνατότητες το καθιστά αυτό δυνατό, μέρα-νύχτα.

    Χάρη στην τετραπλή κάμερα Ultra Vision, η οποία περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 50MP RYYB Ultra Vision, μία κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, μία κάμερα βάθους 2MP και μία κάμερα μακροεντολής 4cm, ο χρήστης μπορεί να πετύχει επαγγελματική ποιότητα σε κάθε λήψη, είτε πρόκειται για πορτρέτο, είτε για πανοραμικές φωτογραφίες, είτε για αστικά τοπία, είτε για κοντινά πλάνα. Επιπλέον, με τη χρήση των νυχτερινών λειτουργιών όπως Extreme Night Shoot και Night Portrait, ο χρήστης μπορεί με το nova 9 να τραβήξει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, φωτεινές μεν, χωρίς υπερέκθεση δε.

    Για τις φορές που μια εικόνα δεν είναι αρκετή για να αποτυπώσει μια ξεχωριστή στιγμή,  το nova 9 παρέχει και προηγμένες δυνατότητες λήψης βίντεο 4K, όπως front/rear recording, AIS Video Stabilization, και Night Selfie Video. Επομένως, το nova 9 μπορεί να απαθανατίζει τις πιο όμορφες στιγμές, τόσο σε φωτογραφία όσο και σε βίντεο μέρα και νύχτα, και ο χρήστης μπορεί να παραμένει δραστήριος όλο το 24ωρο, γνωρίζοντας ότι δεν θα χάσει ποτέ καμία ευκαιρία για φωτογραφία!

    Σύγχρονο design με στυλ

    Σήμερα κανείς δεν πηγαίνει κάπου χωρίς το κινητό του και τα smartphones αποτελούν πλέον σημαντικό μέρος του προσωπικού στυλ των καταναλωτών. Το HUAWEI nova 9 με τον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του, σε δύο χρωματικές παραλλαγές -Starry Blue και Black- είναι ένα κομψό αξεσουάρ που συμπληρώνει το στυλ των χρηστών. Παρόλο που το nova 9 διαθέτει μεγάλη μπαταρία και οθόνη, παραμένει εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο, με πάχος μόλις 7,77 χιλιοστά και βάρος περίπου 175 γραμμάρια. Το HUAWEI nova 9 είναι κομψό και σας επιτρέπει να αναδείξετε την αισθητική σας, χάρη στα έντονα χρώματα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του.

    Μπαταρία που διαρκεί μια ολόκληρη μέρα και νύχτα

    Καθώς στην εποχή μας οι άνθρωποι βρίσκονται συνεχώς στο τρέξιμο, έχουν και την απαίτηση από τις συσκευές τους να συμβαδίζουν με τον ρυθμό ζωής τους. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ίσως η μεγαλύτερη ανησυχία όσων περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εκτός σπιτιού. Το HUAWEI nova 9 διαθέτει μονοπύρηνη μπαταρία τριών ηλεκτροδίων στα 4300mAh, για να παρέχει υποστήριξη όλη την ημέρα, διατηρώντας τη συνολική συσκευή μικρή και ελαφριά. Χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge. Με το nova 9 η φόρτιση θα είναι ευκολότερη από ποτέ και δεν θα χρειαστεί να ματαιώσετε ή να αλλάξετε τα σχέδιά σας επειδή μείνατε από μπαταρία.

    Το HUAWEI nova 9 τροφοδοτείται από την πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας 6nm Snapdragon 778G 4G. Η απόδοση είναι ισχυρή και επιτρέπει στο τηλέφωνο να υποστηρίζει τον χρήστη του σε όλες τις καθημερινές του δραστηριότητες. Επιπλέον, το HUAWEI nova 9 είναι επίσης εφοδιασμένο με μεμβράνες ψύξης VC Liquid Cooling & Graphene που αντιλαμβάνονται έξυπνα τη θερμοκρασία του smartphone και προσαρμόζουν την απόδοση για να διατηρούν τη συσκευή δροσερή και λειτουργική για πολλές ώρες.

    Ένα smartphone για εσάς

    Το HUAWEI nova 9 είναι ένα smartphone που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας και θα σας υποστηρίξει σε κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην αξιόπιστη μπαταρία και την ισχυρή του απόδοση και να είστε σίγουροι ότι ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού, μπορείτε πάντα να τραβήξετε μια υπέροχη φωτογραφία ή ένα εκπληκτικό βίντεο. Τέλος, το nova θα δώσει έμφαση στο στυλ σας και θα χαίρεστε να το κρατάτε στα χέρια σας!

    Σχετικά με τις προπαραγγελίες:

    • Το HUAWEI nova 9 διατίθεται για προπαραγγελία στα καταστήματα Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public και MediaMarkt, από 21 Οκτωβρίου έως και 31 Οκτωβρίου, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα HUAWEI FreeBuds 4. 
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles