15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το interactive video clip για το “Like a Rolling Stone” του Bob Dylan

    Από το 1965 που είχε εμφανιστεί το ιστορικό τραγούδι του Bob Dylan, “Like a Rolling Stone”, δεν είχε αποκτήσει επίσημο video clip. Πλέον αυτό έγινε με κάθε επισημότητα, και όχι μόνο, αφού δεν μιλάμε για ένα απλό clip, αλλά για μία μοναδική interactive έμπνευση που εντυπωσιάζει και φυσικά ανεβάζει το επίπεδο.

    dylan_comingsoon

    Φανταστείτε λοιπόν τον εαυτό σας να κάθεται στον καναπέ, να ανοίγει την τηλεόραση και να βλέπει διάσημους παρουσιαστές, ηθοποιούς, μουσικούς, να τραγουδούν το γνωστό hit του Dylan, όποιο κανάλι και να επιλέξει.
    Αυτό το project έκανε πραγματικότητα ο Ισραηλινός σκηνοθέτης Vania Heymann, που έφτιαξε μία καταπληκτική interactive δουλειά.
    Στο video βλέπουμε 16 κανάλια που μιμούνται καλωδιακά τηλεοπτικά show, από ειδήσεις και αθλητικά κανάλια, μέχρι teleshopping. Από το πληκτρολόγιό μας μπορούμε να αλλάζουμε κανάλια και να βλέπουμε τους χαρακτήρες να “τραγουδούν” το “Like a Rolling Stone”, είτε πρόκειται για τους δύο ερωτευμένους του rom com που παίζεται στο κανάλι με τις ταινίες, είτε για τον περίεργο rapper που εμφανίζεται στο music channel. Είναι σαν να παρακολουθούμε τους εαυτούς μας την ώρα που αλλάζουμε τα κανάλια σαν τρελοί, μόνο που το τραγούδι συνεχίζεται… Εμείς πάντως μετά από λίγο προτιμήσαμε το κανάλι 121 όπου ο ίδιος ο Dylan παίζει live το τραγούδι από τo 1966. Απολαύσετε αυτή την εξαιρετική δουλειά εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles