16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To iPad 3 με τετραπύρηνο επεξεργαστή, LTE, τον Μάρτιο; Αν ναι, τότε ελπίζουμε να βγει σε 3G έκδοση(Φήμες)

    Η αναφορά έρχεται από το Bloomberg και σημειώνει πράγματα που ήδη γνωρίζαμε για το νέας γενιάς iPad, το iPad 3. Πρώτον, ότι θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον Μάρτιο και ότι η οθόνη του θα έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση.
    Η ίδια αναφορά όμως, σημειώνει πως το iPad 3 που έχει μπει στην παραγωγή της Foxconn, θα είναι τετραπύρηνο, για γρηγορότερη περιήγηση στις εφαρμογές, αλλά και ότι θα προορίζεται για δίκτυα LTE.
    Τι σημαίνει αυτό; Με το δεδομένο πως δίκτυα LTE διαθέτουν μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες προς το παρόν, ή το iPad 3 θα κυκλοφορήσει μόνο για την συγκεκριμένη χώρα, ή θα δούμε δύο εκδόσεις της συσκευής, μία LTE και μία 3G, για τον υπόλοιπο κόσμο.

    Πέρα από τις ειδησεογραφικές αναφορές όμως, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την μπαταρία της συσκευής καθώς, με τετραπύρηνο επεξεργαστή, προκειμένου να έχει αξιοπρεπή αυτονομία θα πρέπει να έχει και ισχυρότερη μπαταρία.

    Θα αντέξει όμως η Apple να κάνει ένα πιο “παχύ” iPad;

    Εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στο Bloomberg, καθώς είναι πάγια πολιτική της εταιρείας να μην κάνει δηλώσεις για φήμες που κυκλοφορούν.

    Φώτο: pocket-lint

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles