19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To Jurassic World 2 θα κοστίσει 50% παραπάνω από το Jurassic World!

    1.6 δις. δολάρια παγκοσμίως στο box office, τέταρτο φιλμ με τα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών, δεύτερο πιο κερδοφόρο του 2015 αφού είδε την πλάτη μόνο του Star Wars: The Force Awakens. Εάν κάποιος δεν περίμενε πως θα είχε συνέχεια το Jurassic World, δεν πρέπει να έχει και μεγάλη επαφή με το σινεμά, ούτε με τη βιομηχανία του θεάματος γενικότερα. Το franchise απέδειξε πως είναι “alive and kicking” και η Universal θα ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά για να ποντάρει επάνω στο buzz του φιλμ του Colin Trevorrow. Πόσα; 50% παραπάνω από το φιλμ του 2015. 

    jurassic-world-blu-ray-sweded-trailer

    Το “Jurassic 5” που έχει προς το παρόν τον “πρόχειρο” τίτλο Ancient Futures και που θα περάσει στα χέρια του Juan Antonio Bayona αφού ο Trevorrow τράβηξε κατά Star Wars: Episode IX μεριά (αν και θα δώσει τα φώτα του ως executive producer), θα κοστίσει πολλά λεφτά όπως αποκάλυψε ο Ισπανός σκηνοθέτης σε συνέντευξή του. Μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 260 εκατομμυρίων δολαρίων, μία σούπερ αύξηση από τα 150 που κόστισε το Jurassic World. Το νούμερο και μόνο σου δίνει να καταλάβεις πόσο πολύ πιστεύει το project η Universal και πόσο θέλει να υπερθεματίσει επάνω στην τεράστια, πολύ πρόσφατη επιτυχία. Ο Bayone έκανε γνωστό επίσης πως το φιλμ έχει βρει τον επίσημο τίτλο του, αλλά αυτό θα μας το κρατήσουν μυστικό για λίγο καιρό ακόμα.
    Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο, με τους Chris Pratt και Bryce Dallas Howard να επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το ακόμα αρκετά μακρινό Ιούνιο του 2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles