24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το καλοκαίρι επεκτείνεται με τα smartphones Huawei Y series 2018

    Μην απογοητεύεστε! Το φετινό καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη… Τι κι αν ημερολογιακά μπαίνει το φθινόπωρο σε μερικές ημέρες. Ο καιρός (ναι, είμαστε αισιόδοξοι!) θα παραμείνει καλός για μέρες ακόμη κι εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τις αποδράσεις σας (έστω και σαββατοκύριακου) όλο το Σεπτέμβριο και, γιατί όχι, ακόμη περισσότερο. Σύντροφοί σας θα μπορούν να είναι τα νέα smartphones Huawei Y 2018 που έχουν όλες εκείνες τις δυνατότητες που τα καθιστούν ιδανικά για κάθε σας απόδραση μικρή ή μεγαλύτερη.

    Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η Huawei έχει δημιουργήσει τους Yers (γουάϊερς), μια κοινότητα, που με σύμμαχο την ανανεωμένη σειρά Y 2018, θα απολαμβάνει μοναδικές εμπειρίες χρήσης των smartphones τους.

    1

    Χάρη στην τεχνολογία FullView, μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο κάθε καλοκαιρινή φωτογραφία, να παρακολουθήσετε την ταινία της επιλογής σας ή να σερφάρετε στο internet και τα social media χωρίς περιορισμούς.

    Επιπλέον, με τη βοήθεια του FaceUnlock, ακόμη κι αν μόλις βγήκατε από την θάλασσα και τα χέρια σας είναι βρεγμένα, μπορείτε να αφήσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας να ξεκλειδώσουν την συσκευή σας.

    4

    Χάρη στη μπαταρία μεγάλης διάρκειας και την τεχνολογία Power Saving 6.0, τα smartphones της σειράς φυσικά δε θα σας αφήσουν στη μέση του ταξιδιού σας ή του μπάνιου σας, ακόμη κι αν η μέρα σας ξεκινάει το πρωί και ολοκληρώνεται αργά το βράδυ με μία έξοδο.

    3

    Η σειρά  Huawei Υ 2018 περιλαμβάνει τα ακόλουθα μοντέλα:

    • Huawei Y5 2018: Με οθόνη HD+ (1440 x 720) 5,45 ιντσών και τεράστια αναλογία οθόνης-συσκευής με τεχνολογία FullView. Ταυτόχρονα, με μπαταρία χωρητικότητας 3020mAh και τεχνολογία Power Saving 6.0, θα απολαμβάνετε έως και 62 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο *.
    • Huawei Y6 2018 & Huawei Y6 Prime 2018: Η HD+ (1440 x 720) οθόνη FullView 5,7 ιντσών, με την υπέροχη ανάλυση και τη μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής, φέρνει ένα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας. Ικανό να παράγει 87 dB στη μέγιστη ένταση, το Huawei Y6 2018 προσφέρει 78% περισσότερο ήχο από το ηχείο του ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη λεπτομέρεια στη μουσική, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η τεχνολογία HUAWEI Histen σάς προσφέρει βελτιστοποιημένο ήχο που μιμείται περιβάλλοντα όπως το θέατρο ή μια αίθουσα συναυλιών, μέσω των ακουστικών.
    • Huawei Y7 Prime 2018: Με διπλή κύρια κάμερα 13MP + 2MP του Huawei Y7 Prime 2018, θα απογειώσετε τις φωτογραφίες σας. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ευρέος διαφράγματος της διπλής κάμερας, απαθανατίστε χωρίς καμιά προσπάθεια τη ζωντανή ομορφιά και το βάθος στο πεδίο των φωτογραφιών σας και δημιουργήστε το φυσικό αυτό θόλωμα στο φόντο σαν να χρησιμοποιούσατε κάμερα DSLR. Η HD FullView οθόνη 5,99 ιντσών με την εξαιρετικά μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής φέρνει έναν ακόμα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας, ενώ το “blue mirror” εφέ της συσκευής ολοκληρώνει το άψογο στυλ αυτού του τηλεφώνου.

    2

    Και μην ξεχνάτε: Ο κάτοχος μιας συσκευής Huawei είναι σε θέση και αυτό το καλοκαίρι να απολαμβάνει ξέγνοιαστα τις διακοπές του χάρη στο εξειδικευμένο after sales support της εταιρείας και τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές που έχει εξασφαλίσει για τον ίδιο. Η Huawei βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγμή και το καλοκαίρι, με 3 Huawei Service Centers σε Αθήνα (2) και Πάτρα (1) και καινοτόμες υπηρεσίες όπως το “same day repair” και “pick up and return”.

    Επιπλέον, μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής HiCare παρέχει άμεσα και εύκολα υπηρεσίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) μετά την πώληση. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερωθείτε για τα επισκευαστικά κέντρα, να μάθετε τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών, να κατεβάσετε ένα εγχειρίδιο με αναλυτικές περιγραφές λειτουργίας της συσκευής σας, να συνομιλήσετε μέσω chat με εκπρόσωπο του τηλεφωνικού κέντρου καθημερινά μεταξύ 9:00 έως 19:00, να ενημερωθείτε για την εγγύηση της συσκευής σας και τέλος να απολαύσετε εξαιρετική εξυπηρέτηση με την ιδιότητα μέλους της Huawei.

    * Τυπική τιμή. Τα δεδομένα κατανάλωσης ισχύος υπολογίζονται βάσει των τεστ του Εργαστηρίου της HUAWEI. Οι πραγματικοί χρόνοι χρήσεις ενδέχεται να διαφέρουν βάσει της χρήσης και των περιβαλλοντικών παραγόντων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles