22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το καλοκαίρι του 2023 η 3η σεζόν του The Witcher! Πότε θα δούμε το spin-off;

    Τα επερχόμενα projects του Netflix που οι fans αναμένουν με ανυπομονησία είναι πολλά, στην πρώτη γραμμή όμως του ενδιαφέροντος βρίσκεται η 3η σεζόν του «The Witcher» που μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε πότε ακριβώς θα δούμε στους δέκτες μας.

    Η υπηρεσία όμως, στο πλαίσιο του TUDUM 2022, μοιράστηκε μερικές νέες πληροφορίες, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος. Ο Henry Cavill θα επιστρέψει στο ρόλο του Geralt το καλοκαίρι του 2023, παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, στη νέα σεζόν «ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξε ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Με τη Ciri να έχει αποκτήσει πλέον και αυτή μαγικές ικανότητες, η Yennefer τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα, όμως, ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα, αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον».

    Εκτός από την 3η σεζόν του The Witcher, το Netflix αποκάλυψε πότε θα δούμε και το spin-off “The Witcher: Blood Origin”, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Oι σειρές των HBO και Disney+ που σάρωσαν τα βραβεία Emmy στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles