19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το καλοκαίρι του 2023 η κυκλοφορία του Sea of Stars (video)

    Μια νέα είδηση έγινε γνωστή σχετικά με την κυκλοφορία του RPG Sea of Stars, ενός παιχνιδιού που αναμένεται εδώ και καιρό από το Sabotage Studio. Παράλληλα, οι fans έχουν την ευκαιρία να ρίξουν και μια σύντομη ματιά σε ένα νέο video, που αποκαλύπτει τη retro αισθητική του Sea of Stars αλλά και τη μουσική που θα το συνοδεύει.

    Το εν λόγω game ανακοινώθηκε ως prequel του βραβευμένου παιχνιδιού The Messenger το 2020, με την κυκλοφορία του αρχικά να έχει προγραμματιστεί για τα φετινά Χριστούγεννα. Παρόλα αυτά, τον Ιούνιο οι developers ανακοίνωσαν ότι θα καθυστερήσει και θα λανσαριστεί κάπου μέσα στο 2023. Οι δημιουργοί υποσχέθηκαν στους fans μια διασκεδαστική ιστορία με συναρπαστικές μάχες και μαγικές ικανότητες που θα χρησιμοποιούν οι gamers εναντίον του “The Fleshmancer”. Πρόκειται για ένα game με πλούσιο σύμπαν και retro-style glory, που επιτέλους οι fans ξέρουν περίπου πότε μπορούν να το περιμένουν.

    Το Sea of Stars θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 (δεν ανακοινώθηκε ακριβής ημερομηνία). Το τελευταίο video επικεντρώνεται κυρίως στη μουσική του παιχνιδιού και στα ’90s vibes του επερχόμενου τίτλου.

    Διαβάστε επίσης: 

    Top10: Αυτά είναι τα παιχνίδια που τερμάτισαν οι gamers το 2022 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles