21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το κορυφαίο Zhiyun Smooth-Q 3-axis Gimbal Stabilizer για μερικές ακόμη ώρες μόνο στα €89.44

    Αυτή η τιμή γι’ αυτό το Gimbal είναι εξαιρετική και ισχύει μόνο για μερικές ώρες ακόμη. Οπότε βιαστείτε αν θέλετε να την προλάβετε στις ευκαιρίες που ακολουθούν την Black Friday στο tomtop.com.

    Zhiyun Smooth-Q

    Είναι το Zhiyun Smooth-Q, μία εξαιρετική πρόταση που πλέον είναι βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Η απόδοσή του κινητήρα του είναι 40% βελτιωμένη και της απόκρισης 30% βελτιωμένη. Μπορεί να συγκρατήσει συσκευή έως και 220 γραμμαρίων, επιτρέποντας πρόσθετο φακό με εστιακή απόσταση σε διάφορες προδιαγραφές. Επιτρέπει smartphones από 3,5 έως 6 ιντσών, ενώ αξιοσημείωτο ότι είναι 50 γραμμάρια ελαφρύτερο από το γνωστό OSMO Mobile gimbal – ελαφρύτερη ακόμη και από ένα κουτάκι coca cola.

    Zhiyun Smooth-Q2

    Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε σ’ αυτήν και τρίποδο ενώ σας επιτρέπει να φορτίζετε τη συσκευή σας ενώ τραβάτε video. Αντέχει και σε extreme θερμοκρασίες ενώ η ενσωματωμένη 26.650 Li-ion battery επιτρέπει 12 ώρες συνεχούς χρήσης.

    Zhiyun Smooth-Q3

    Βρείτε το για περίπου 19 ώρες ακόμη μόνο στο tomtop μόλις στα €89.44 τόσο στη γερμανική τόσο και στην κινεζική αποθήκη του καταστήματος.

    Ό,τι και αν επιλέξετε, είναι μία μοναδική ευκαιρία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles