18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Like button του Facebook αλλάζει για πρώτη φορά σχεδίαση

    Το “Like button” είναι από εκείνα τα πράγματα που συναντάμε περισσότερο στο Internet. Και από σήμερα θα το βλέπουμε διαφορετικό και πιο… μπλε από ποτέ.

    new-like

    Το Facebook ανασχεδιάζει, για πρώτη φορά, το κουμπί “Like”, από το λανσάρισμά του πίσω στο 2010, τότε που ούτε ο ίδιος ο Mark Zuckerberg μάλλον δεν μπορούσε να προβλέψει την επιτυχία του.

    Στη νέα του εμφάνιση, το “Like” έχει έναν πιο ζωντανό μπλε σχεδιασμό, που κάνει την προηγούμενη version να μοιάζει “παλιά” και άχρωμη. Επιπλέον, το “χεράκι” που μπορεί να είχατε συνηθίσει στο button, απομακρύνεται και τη θέση του παίρνει το “f” του Facebook.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος σχεδιασμός ακολουθείται πλέον και για το “Share Button” που επίσης διαθέτει το Facebook, ενώ η νέα σχεδίαση διευκολύνει την τοποθέτησή τους μαζί, το ένα δίπλα στο άλλο, σε μία σελίδα.

    facebook-new-like

    Όπως αναφέρουν τα στατιστικά του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, τα δύο buttons έχουν πάνω από 22 δισ. θεάσεις κάθε μέρα στα πάνω από 7,5 εκατ. sites στα οποία συμπεριλαμβάνονται, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας του Facebook.

    Με τη νέα σχεδίαση, από το Facebook πιστεύουν πως θα ωθήσουν όλους εμάς να μοιραζόμαστε ακόμη περισσότερο περιεχόμενο. Εσείς, τι λέτε, θα κάνετε “like” στο νέο σχεδιασμό του… “Like Button”;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles