15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To «κτήνος» Samsung Galaxy S20 Ultra φημολογείται ότι θα διαθέτει frame από ανοξείδωτο ατσάλι!

    To «talk of the town» είναι σίγουρα αυτή τη στιγμή το επερχόμενο Samsung Galaxy S20, το οποίο συγκεντρώνει πάνω του δικαιολογημένα τα φώτα της δημοσιότητας! Ήδη έχουν διαρρεύσει ορισμένα renders και real-life photos από το Galaxy S20, τα οποία μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το πως θα μοιάζει η συσκευή, η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις 11 Φεβρουαρίου.

    Ήδη έχουν βγει στη δημοσιότητα μια σειρά από specs που αφορούν στις συσκευές που απαρτίζουν την οικογένεια S20 και σίγουρα το «μεγάλο» της σειράς, ονόματι Ultra, θα είναι ένα πραγματικό… powerhouse! Εφόσον επαληθευτούν οι φήμες, το S20 Ultra δεν αποκλείεται να διαθέτει 12 ή 16GB RAM (!), Quad camera sensor με primary sensor στα 108MP, τηλεφακό στα 48MP, Ultrawide στα 12MP και ToF. Ύστερα λοιπόν από τα προαναφερθέντα tech specs, ο ίδιος leakster που θεωρείται πολύ έγκριτος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ότι το frame του S20 Ultra θα αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι! Σε αυτή τη φάση, μόνο η Apple χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο υλικό στις τρεις τελευταίες γενιές των iPhones. Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα υλικό που χαρίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και περισσότερη ακαμψία… Από την άλλη το ανοξείδωτο ατσάλι εμφανίζει μεγαλύτερη πυκνότητα, πράγμα που μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους users. Μάλιστα, η συσκευή δεν αποκλείεται να ζυγίζει παραπάνω…

    Για να δούμε εάν τελικά η Samsung θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο εν λόγω υλικό, άλλωστε η 11η Φεβρουαρίου δεν απέχει και πολύ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles