12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Legion Phone Duel 2 της Lenovo είναι το gaming phone «όνειρο» για κάθε gamer!

    Αρκετές κατασκευάστριες εταιρείες smartphones ρίχνουν το βάρος στην ανάπτυξη smartphones που έχουν σχεδιαστεί να καλύψουν τις ανάγκες των fans του mobile gaming. Μια από αυτές είναι και η Lenovo, η οποία τα δίνει όλα για όλα για την ανάπτυξη του Legion Phone Duel 2, ενός πανίσχυρου smartphone που έρχεται «εφοδιασμένο» με όλα τα features που αναζητάει ο ψαγμένος gamer. Συγκεκριμένα, το Legion Phone Duel 2 διατηρεί τη αρχική φιλοσοφία της χρήσης του σε landscape mode (σκεφτείτε το σαν μια φορητή κονσόλα δηλαδή), ωστόσο προσθέτει 8 διαφορετικά virtual keys, τα οποία μεταδίδουν την αίσθηση ενός gamepad στο χρήστη του..

    Τα Octa-triggers που προσφέρει βασίζονται διαθέτουν 720Hz touch sampling rate, προσφέροντας έτσι διπλάσια απόκριση σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό (όπως είναι το ASUS ROG Phone 5 και το Nubia Red Magic 6). Σύμφωνα με το σχεδιαστικό team της Lenovo στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα gaming phone, το οποίο μπορεί να αντιγράψει την αληθινή αίσθηση του grip ενός gamer, την ώρα που τα αίματα ανάβουν και η μάχη σε ένα game γίνεται πιο δύσκολη. Φυσικά καλά τα controls, όμως οι φανατικοί φίλοι του mobile gaming συνήθως «διψούν» για «διαστημικά» specs και πράγματι το Legion Phone Duel 2 προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο δυναμικός gamer, έχοντας στο εσωτερικό του το ταχύτατο Snapdragon 888 SoC, οθόνη στις 6.92 ίντσες τεχνολογίας AMOLED Full HD με ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 144Hz  και μια pop-up κάμερα με αισθητήρα στα 44MP. Ως είθισται με την περίπτωση των high-end gaming phones διαθέτει μπόλικη RAM στα 12 και 16GB, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, εδώ έχουμε 256 και 512GB αντίστοιχα. Τέλος, όπως κάθε gaming phone που “σέβεται” τον εαυτό του, έτσι και αυτό έρχεται με ένα δυναμικό σύστημα ψύξης με δύο ανεμιστήρες που φροντίζουν ώστε το εσωτερικό του να παραμένει… δροσερό, αλλά και με δύο θύρες φόρτισης!  

    Η εν λόγω πρόταση θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Απρίλιο στην αγορά της Κίνας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ευρώπη και οι υπόλοιπες ασιατικές αγορές, με την τιμή του να ανέρχεται στα 999 ευρώ για την έκδοση με τα 16G/512GB αποθηκευτικού χώρου και στα 799 ευρώ για την έκδοση με 12GB/256.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles