13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το λεπτότερο smartphone στον κόσμο. Λέγεται Oppo και έχει πάχος 6,65 χιλιοστά

    Τώρα που οι κατασκευαστές smartphones ανακάλυψαν τα τετραπύρηνα chipsets και τα οχταπύρηνα είναι ακόμη μακριά, λένε να καταπιαστούν με το κυνήγι των διαστάσεων. Στο ποιος θα φτιάξει δηλαδή το λεπτότερο, εκείνο με τη μεγαλύτερη οθόνη και πάει λέγοντας.

    Την Oppo μπορεί να μην την έχεις ακούσει, αλλά στην αγορά της Κίνας διαπρέπει. Εντάξει, δεν είναι και σαν τη Meizu, το Χ905 όμως που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι ένα αξιοπρεπέστατο τηλέφωνο.

    Για να μην στα πολυλογώ η Oppo προκάλεσε σήμερα την κοινή γνώμη κυκλοφορώντας ένα teaser με μια συσκευή πάχους μόλις 6,65 χιλιοστών που για την ώρα κλέβει από το Huawei Ascend P1 S τον τίτλο του λεπτότερου κινητού στον κόσμο. Μη φανταστείς καμία σπουδαία διαφορά, απλά ότι είναι κατά 0,03 χιλιοστά πιο “αδυνατισμένο” από το τελευταίο. Όχι, δεν υπάρχουν κάποιες άλλες πληροφορίες, μόνο ότι το νέο Κινέζικο θαύμα διαθέτει λειτουργικό Android και ότι εξωτερικά τουλάχιστον, μοιάζει με κλώνο του iPhone. Τώρα το αν θα κόψεις τις φλέβες σου για αυτό, είναι ένα άλλο θέμα…

    Πηγή: engadget China

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles