19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To LG G6 αποκαλύπτεται πλήρως πριν την επίσημη ανακοίνωσή του!

    Λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του LG G6 στο MWC 2017 της Βαρκελώνης κι ενώ ήδη έχουμε πολλά teasers δυνατοτήτων της συσκευής από την LG αλλά και διαρροές, έρχεται η ώρα για ένα επίσημο press render του κινητού να κάνει την εμφάνισή του από τον @evleaks.

    LG-G6-leak

    Βλέπουμε το LG G6 λοιπόν, με την Full Vision οθόνη των 5,7 ιντσών ανάλυσης Quad HD+ με 18:9 ratio και πολύ στενά bezels, μία συσκευή που φιλοδοξεί να αποτελέσει τον star του συνεδρίου της Βαρκελώνης.

    Στη φωτό το λογότυπο της LG “φιγουράρει” στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής, κάτω ακριβώς από την οθόνη, ενώ δεν υπάρχει power button, καθώς αυτόν τον ρόλο έχει αναλάβει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

    Το G6 διαθέτει μεταλλικό σασί και ήδη γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα αδιάβροχο μοντέλο. Έχει επίσης επιβεβαιωθεί η ύπαρξη dual camera 13MP με wide-angle φακό 125 μοιρών.

    Η συσκευή θα ενσωματώνει Snapdragon 821 επεξεργαστή, γραφικά Adreno 530, ενώ οι πληροφορίες μιλούν για 4GB RAM, 32 ή 64GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και λειτουργικό Android 7.0 Nougat.

    Περισσότερα στην έκθεση της Βαρκελώνης, όπου θα βρίσκεται και το digitallife.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles