14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το LG V40 θα κυκλοφορήσει με πέντε κάμερες

    Μία αναμενόμενη πρόταση της LG για το προσεχές φθινόπωρο είναι το V40, το οποίο ίσως δούμε και στην IFA 2018.

    v30

    Καθώς η LG χρησιμοποιεί OLED panels στις V-Series προτάσεις της, αυτή την τεχνολογία θα δούμε και στο V40. Δε γνωρίζουμε ακόμη αν η οθόνη θα διαθέτει notch, ακόμη όμως κι αν υπάρχει, οι χρήστες θα μπορούν να το κρύψουν, όπως στην περίπτωση του G7.

    Το Android Police, επικαλούμενο μία πηγή κοντά στην LG, μεταφέρει μία ενδιαφέρουσα πληροφορία, σύμφωνα με την οποία η συσκευή θα διαθέτει πέντε κάμερες, πιθανότατα περιλαμβάνοντας triple-camera setup, καθώς και dual camera στο εμπρόσθιο μέρος. Τουλάχιστον, μία από τις κάμερες θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν τη συσκευή με το πρόσωπό τους. Από την άλλη πλευρά, το triple camera setup στο πίσω μέρος της συσκευής θα ενσωματώνει έναν standard wide lens, τον ultrawide lens της LG, καθώς και έναν τρίτο για τον οποίο δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες.

    Το LG V40 θα διαθέτει επιπλέον πιθανότατα τον επεξεργαστή Snapdragon 845, υποστήριξη του Quad DAC της LG, ειδικό Google Assistant button, αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά της συσκευής.

    Ενδιαφέρον ακούγεται το μοντέλο και σίγουρα θέλουμε να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό το επόμενο διάστημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles