19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το “μαγικό trick” που σου επιτρέπει να φωτογραφηθείς στον καθρέπτη χωρίς να φαίνεται η… κάμερα

    Ένας φωτογράφος κατάφερε να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι θέλουν να… αυτοφωτογραφηθούν στον καθρέπτη τους, αλλά τους χαλάει το πλάνο η κάμερα ή το κινητό (μη μου πείτε ότι δεν έχετε δει δεκάδες τέτοιες φωτογραφίες στο facebook;) Πώς το καταφέρνει όμως αυτό;


    To trick που χρησιμοποιεί είναι ότι η φωτογραφία που τραβάει δεν είναι στην ουσία μία, αλλά ένας συνδυασμός, με την κάμερα να αφαιρείται από την τελική έκδοση. “Αυτό που θα χρειαστείτε είναι μία κάμερα, ένας μεγάλος καθρέπτης και βασικές γνώσεις του Photoshop” διαβάζουμε στο σχετικό blog tutorial με την ονομασία “Photoshop Subtle Mirror Trick Tutorial“. Στην ουσία, θα πρέπει να συνδυάσετε τρεις φωτογραφίες σε μία. Μία από το καθένα από τα χέρια σας και μία τρίτη από το κεφάλι σας.

    Ξεκινάτε, λαμβάνοντας μία φωτογραφία του δεξιού και μετά του αριστερού σας χεριού. Θα χρειαστεί να διαγράψετε το μέρος των layers που δείχνει το αριστερό και το δεξί σας χέρι να κρατάνε την κάμερα στο πρόσωπό σας. Μετά, προσθέτετε άλλη μία φωτογραφία, στην οποία το πρόσωπό σας δε θα κρύβεται από την κάμερα, και μετακινείτε το layer αυτό στην τελική φωτογραφία.

    Αν είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας τις φωτογραφίες, κατόπιν θα είναι αρκετά εύκολο να συνθέσετε την τελική. Αν όχι, θα πρέπει να έχετε λίγο περισσότερες γνώσεις στο Photoshop, ώστε να την τελειοποιήσετε… Αν πάντως είστε fan των αυτοφωτογραφήσεων, σε κάθε περίπτωση δε χάνετε κάτι να δοκιμάσετε το κολπάκι.

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles