25 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Το Μάρτιο η κυκλοφορία του Dragon’s Dogma 2

    Είναι πλέον επίσημο! Το Dragon’s Dogma 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2024, αναβιώνοντας το action-RPG franchise της Capcom μετά από σχεδόν μία δεκαετία. Η Capcom αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις νέες λεπτομέρειες του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του χτεσινού digital showcase.

    Ο Hideaki Itsuno, director του Dragon’s Dogma 2, και ο Yoshiaki Hirabayashi, παραγωγός του παιχνιδιού, παρουσίασαν νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο sequel. Αυτό περιλαμβάνει μια τεράστια νέα προσθήκη στο bestiary, τον Talos, έναν τεράστιο πολεμιστή που αναδύεται από τη θάλασσα.

    Η Capcom παρουσίασε επίσης ένα νέο vocation, το Trickster. Αυτό το Arisen-only character class μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα θυμιατό στη μάχη για να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις, προκαλώντας τους εχθρούς να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον και να υποστηρίξουν τα pawns ενός παίκτη για να τους κάνει πιο αποτελεσματικούς στη μάχη. Ο Trickster μπορεί να χειραγωγήσει τη μάχη από το περιθώριο αντί να πολεμήσει άμεσα και εντάσσεται στις προηγούμενες επιβεβαιωμένες κλάσεις του Dragon’s Dogma 2: Fighter, Archer, Thief, Mage, Magick Archer και Mystic Spearhand.

    Διαβάστε επίσης:

    CD Projekt Red: Πάνω από 300 developers εργάζονται πυρετωδώς για το “The Witcher 4”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles