21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Messenger του Facebook επιτρέπει πλέον την αποστολή φωτογραφιών σε ανάλυση 4K

    Το Facebook ανακοίνωσε ότι αυξήθηκε το όριο ανάλυσης για αποστολή φωτογραφιών στους παραλήπτες στο Messenger. Αν δεν το γνωρίζατε ήδη, θα πρέπει να αναφερθεί ότι εφαρμογές όπως το Facebook Messenger, Telegram και το Whatsapp, προβαίνουν σε κάποιου είδους συμπίεση των φωτογραφιών πριν αυτές φθάσουν στο άτομο στο οποίο αποστέλλονται.

    messenger

    Μέχρι πρόσφατα, η ανάλυση που επέτρεπε η εφαρμογή ήταν 2048 x 2048 pixels, ενώ πλέον μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες 4096 x 4096 pixels. Αρκετά smartphones στις μέρες μας, χρησιμοποιούν κάμερες ως 12MP, η μέγιστη διάσταση των οποίων είναι μεταξύ 4000 και 4048 pixels, σύμφωνα με το gsmarena.com. Επομένως, αν χρησιμοποιείτε ένα iPhone X, Pixel 2, Samsung Galaxy S8 ή Note8 smartphone, ο παραλήπτης θα την λάβει σε πλήρη ανάλυση. Και το καλύτερο, όπως αναφέρει το Facebook είναι ότι ο παραλήπτης θα την λάβει το ίδιο γρήγορα με πριν.

    Να σημειωθεί, ότι το χαρακτηριστικό αυτό, αρχίζει σταδιακά να κάνει την εμφάνισή του σε χρήστες iPhone και Android στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στη Γαλλία, στην Αυστραλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Σιγκαπούρη, στο Χονγκ Κονγκ, στην Ιαπωνία και στη Νότια Κορέα. Αναμένεται σε ακόμη περισσότερες χώρες τις επόμενες εβδομάδες.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles