18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Metroid Prime Remastered κυκλοφόρησε για το Switch και οι ninty fans σε… έκταση!

    To Metroid Prime συγκαταλέγεται δικαίως ανάμεσα στα πιο ιστορικά games όλων των εποχών κι όχι άδικα, έχοντας μαγέψει εκατομμύρια gamers και ειδικότερα του φανατικούς φίλους των συστημάτων της Nintendo. Μία από τις κορυφαίες ανακοινώσεις του πρόσφατου Nintendo Direct δεν ήταν άλλη από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Metroid Prime Remastered για το Nintendo Switch.

    Το remastered πέραν του ότι διαθέτει βελτιωμένα γραφικά, έρχεται με υποστήριξη για dual-stick controls, πράγμα που σημαίνει ακόμη καλύτερο έλεγχο. Όπως έγινε γνωστό στο τελευταίο Direct, το Metroid Prime Remastered θα είναι διαθέσιμο μέσω του Nintendo eShop και θα κοστίζει κοντά στα $40, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσει και σε physical μορφή στις 22 Φεβρουαρίου. Φυσικά, το εν λόγω remastered είναι μάλλον παρηγοριά στον άρρωστο, καθώς οι fans της Nintendo όλο για Metroid Prime 4 ακούν και τελικά Metroid Prime 4 δεν βλέπουν! Σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε τελικά τι έχει συμβεί με το development του νεότερου Metroid, αλλά και ούτε το πότε θα έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως και να ‘χει μπορούμε προς το παρόν να «λιώσουμε» με το remastered…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles