24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Moto Razr 2022 έκανε παγκόσμια πρεμιέρα και… μαγεύει!

    Περίπου 3 μήνες μετά το ντεμπούτο του στην Κίνα, το Moto Razr 2022 ξεκίνησε το ταξίδι του και στις υπόλοιπες αγορές, εστιάζοντας σε πρώτη φάση σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

    Όπως ήδη γνωρίζουμε το foldable που αν μη τι άλλο ξεχωρίζει για τον clamshell σχεδιασμό του θα στοιχίζει περίπου €1,200 και θα κυκλοφορήσει μόνο με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου (υπάρχει και σε έκδοση στα 12 / 512GB και 8 / 128GB, αλλά δεν θα το δούμε από τα μέρη μας). Το Razr 2022 έρχεται με OLED οθόνη στις 6.7 ίντσες (FHD+ ανάλυση) και 144Hz refresh rate. Αυτό που το διαφοροποιεί σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο είναι ένας επανασχεδιασμένος hinge μηχανισμός, αλλά και η υποστηρικτική cover screen των 2.7 ιντσών τεχνολογίας OLED, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να πλοηγείτε στα features του τηλεφώνου δίχως να απαιτείται το ξεδίπλωμα του τηλεφώνου.

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Razr 2022 διαθέτει κύρια κάμερα στα 50MP με OIS, η οποία συνοδεύεται από ένα module στα 13MP, με τη συσκευή να δίνει τη δυνατότητα στους users να τραβήξουν selfies, είτε με τις δύο κύριες κάμερες, είτε να χρησιμοποιήσουν το module των 32MP που βρίσκεται τοποθετημένο στο main display. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα Snapdragon 8+ Gen 1, το οποίο σε συνδυασμό με τα 8GB μπορεί εύκολα να σηκώσει το βάρος ακόμη και των πιο απαιτητικών tasks. Επιπλέον, το foldable της Motorola έρχεται με stereo speakers που υποστηρίζουν ποιοτικό ήχο Dolby Atmos, δυνατότητα για eSIM + physical SIM Slot, πιστοποίηση IP52 και μπαταρία στα 3.500mAh με 30W charging. Τέλος, το software της συσκευής είναι Android 12 σε συνδυασμό με το MyUX interface.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles