16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το MS Flight Simulator επιστρέφει σε Xbox One & PC

    To Microsoft Flight Simulator, ένα από τα πιο γνωστά games όλων των εποχών, έχει αφήσει το στίγμα του στον κόσμο του gaming από τη δεκαετία του ’80 μέχρι τις μέρες μας. Για αυτό και η «μεγάλη επιστροφή» του που ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Microsoft Press Conference, δε θα μπορούσε παρά να αποτελεί «είδηση»! Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο θρυλικός προσομοιωτής πτήσης της Microsoft, θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2020 και θα κυκλοφορήσει τόσο σε Xbox One και PC.

    MS-Flight-Simulator-2020

    Οι υποψήφιοι πιλότοι θα μπορούν να πιλοτάρουν μια ευρεία γκάμα διαφορετικών αεροσκαφών με διαφορετικές δυνατότητες και πτητική συμπεριφορά. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν το πλάνο πτήσεως τους και να πετάξουν σε όλα τα μέρη του κόσμου, ταξιδεύοντας μέρα και νύχτα και αντιμετωπίζοντας μια σειρά από καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα αυξάνουν κατακόρυφα το επίπεδο της πρόκλησης.

    MS-Flight-Simulator-2020-b

    Η ιδιαιτερότητα του αναβαθμισμένου Microsoft Flight Simulator θα είναι ότι θα συγκεντρώνει real-time data από δορυφόρους, κάνοντας χρήση επίσης των δυνατοτήτων του Azure cloud, δημιουργώντας έτσι έναν άκρως ρεαλιστικό κόσμο που στηρίζεται σε εκατομμύρια real-life δεδομένα.

    Δείτε το E3 2019 trailer και ετοιμαστείτε να απογειωθείτε κάποια στιγμή μέσα στο 2020!    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles