20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Acer Iconia Tab 10 tablet έρχεται με quantum dot οθόνη

    Η Acer ανακοίνωσε δύο νέα tablets 10 ιντσών με Android 7.0 Nougat, ένα που δίνει έμφαση στον τομέα των media και ένα σ’ αυτόν της συνδεσιμότητας. Και τα δύο τροφοδοτούνται από τετραπύρηνο MediaTek επεξεργαστή με wide-angle IPS display, DTS-HD speakers και αυτονομία 8 ωρών, όπως διαφημίζεται.

    Acer Iconia Tab 10

    Το Acer Iconia Tab 10 δίνει έμφαση στα media, ενώ το σημαντικό του χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη quantum dot οθόνης για καλύτερο βάθος και ακρίβεια χρωμάτων, αλλά και το set up τεσσάρων ηχείων με ενσωματωμένο subwoofer.

    Το Acer Iconia One 10 δεν έχει την ίδια οθόνη ή το set up των ηχείων, όμως προσθέτει 2 micro-USB ports για να το φορτίζετε παράλληλα όσο είναι συνδεδεμένο σε εξωτερική συσκευή.

    Και τα δύο tablets προσφέρουν κάποια επιπλέον Acer tweaks στο Android Nougat: έτσι οι χρήστες μπορούν να ορίσουν gestures για να “ξυπνούν” τη συσκευή ή να φορτώνουν συγκεκριμένες εφαρμογές στο Acer EZ WakeUp feature. Διαθέσιμο είναι, τέλος, και ένα EZ Mode επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν περιορισμούς όταν μοιράζονται τη συσκευή με άλλους.

    Δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες για την τιμή ή τη διαθεσιμότητα των συσκευών, ούτε πάντως για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά προς το παρόν με την ανακοίνωση να γίνεται στη φετινή Computex.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles