13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο iPad Pro είναι εξίσου γρήγορο με το MacBook Pro των 13 ιντσών (benchmarks inside)

    Τα νέα iPad Pro καταφθάνουν στα ράφια των καταστημάτων, με μερικούς χρήστες να τα έχουν ήδη αγοράσει και να θέλουν εναγωνίως να τα δοκιμάσουν. Τα benchmarks αποτελούν παραδοσιακά μέρος αυτής της διαδικασίας και ήδη φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν αυτό που γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό. Τα νέα iPad Pro είναι εξίσου γρήγορα με τα MacBook Pro. Μπορεί το iPad Pro να αντικαταστήσει το MacBook Pro; Δεν το νομίζουμε προς το παρόν και αυτό γιατί το tablet δεν μπορεί να κάνει τόσο καλά όσα κάνει ένα laptop.

    ipad-pro-10-5

    Αλλά τα synthetic benchmark tests που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, φέρνιυν μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Ότι τα custom mobile CPUs και GPUs που χρησιμοποιήθηκαν στο εσωτερικό του iPad Pro και των iPhone, σχεδόν προσφέρουν τις ίδιες επιδόσεις με τα Intel chips που βρίσκουμε στα MacBook Pros. Πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα προοπτική για το μέλλον. Η Apple θα συνεχίσει να βελτιώνει τα A-series chips, ενώ φημολογείται κιόλας ότι εργάζεται στα δικά της GPU designs. Το blog BareFeats, υπέβαλλε τα iPad Pro και το MacBook Pro των 13 ιντσών, μοντέλα του 2017, σε ορισμένα benchmark tests και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα tablets, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, ιδιαίτερα στον τομέα των γραφικών.

    64698_1497705273-full

    Επιπλέον, η συγκεκριμένη δημοσίευση επιβεβαιώνει κάτι που ήδη υποψιαζόμασταν. Ότι τα iPad Pro έρχονται με 4GB RAM. Όπως μπορείτε να δείτε και από τα γραφήματα, το iPad Pro τρέχει ορισμένα benchmarks γρηγορότερα, και ιδίως αυτά που φθάνουν την GPU στα όριά της. Καλό είναι σε αυτό το σημείο, να σκεφθούμε κάτι. Ότι το MacBook Pro των 13 ιντσών κοστίζει 3 φορές περισσότερο σε σχέση με το iPad Pro και όμως το laptop είναι μόλις ελάχιστα γρηγορότερο στα CPU intensive apps και πιο αργό στα GPU intensive apps.

    64697_1497704893-full

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles