21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο MacBook Pro 13 με Apple M1 chipset έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία από οποιοδήποτε MacBook

    Το νέο M1 chipset της Apple είναι γεγονός και στο χθεσινό event της εταιρείας γνωρίσαμε τα πρώτα προϊόντα που θα το ενσωματώνουν. Ανάμεσά τους και το νέο MacBook Pro 13,3 ιντσών.

    Το πανίσχυρο chipset της εταιρείας απογειώνει τις δυνατότητες της νέας πρότασης, που, πλέον, όπως αναφέρει η Apple, επιτρέπει στο χρήστη της να δημιουργεί κώδικα σε Xcode έως και 2,8 φορές γρηγορότερα απ’ ό,τι σε Pro 13άρι μοντέλο με επεξεργαστή Intel, να κάνει render 3D title στο Final Cut Pro έως και 5,9 φορές γρηγορότερα, να εκτελεί ML tasks έως και 11 φορές γρηγορότερα, αλλά και να παίζει full-quality 8K ProRes video στο DaVinci Resolve χωρίς να χάνει frame.

    Σε σύγκριση τώρα με το MacBook Air με το M1 chipset, μία διαφορά είναι ότι το Pro μοντέλο διαθέτει ανεμιστήρα ψύξης, ενώ επιπλέον έρχεται με οθόνη αφής, φωτεινότερο panel (500 έναντι 400 nits), καλύτερα στερεοφωνικά ηχεία, μικρόφωνα ποιότητας “studio” και, φυσικά, βελτιωμένη μπαταρία.

    Είναι πολύ σημαντικό το ότι πρόκειται για το MacBook με την καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή της Apple μέχρι σήμερα, διαθέτοντας μάλιστα αυτονομία διπλάσια από αυτή του προκάτοχου του με υπολογιστή Intel. Η Apple υπόσχεται συγκεκριμένα 17 ώρες περιήγησης στο Web (2 ώρες περισσότερο από το νέο MacBook Air) και 20 ώρες αναπαραγωγής ταινιών σε Apple TV (2 ώρες περισσότερο από το MacBook Air).

    Το MacBook Pro 13 με το M1 chipset θα είναι διαθέσιμο σε κόστος που θα ξεκινάει από τα 1.299 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles