23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο Spawn δεν θα είναι ένα “superhero” φιλμ αλλά θα έχει τρόμο και σασπένς

    “H πίεση είναι πολύ μεγάλη” έλεγε το 2013 ο Todd McFarlane, δημιουργός του Spawn, το κόμικ που τον έκανε παγκοσμίως διάσημο. Η πίεση στην οποία αναφερόταν δεν ήταν άλλη από το γεγονός πως είχε ξεκινήσει από τότε να ακούγεται η πιθανότητα ενός reboot της κατά κοινής ομολογίας πολύ μέτριας ταινίας του 1997 και του Mark A.Z. Dippe.
    Ο McFarlane είχε δώσει τότε ελπίδες στο φανατικό κοινό του Spawn πως ο χαρακτήρας θα “αναστηθεί”, ωστόσο αυτές τώρα μεγάλωσαν περισσότερο από ποτέ αφού όπως είπε στο ComicBook.com, έχει ήδη τελειώσει το σενάριο και τώρα κάνει το editing!

    spawn-640x400

    “Είναι 183 σελίδες και οι παραγωγοί θέλουν περίπου 120. Πιστεύω πως τελικά θα είναι γύρω στις 140, επειδή βάζω μέσα πολλές λεπτομέρειες” θα συμπληρώσει ο McFarlane που θέλει να βγάλει από την αφάνεια τον Spawn και να τον επαναφέρει στο προσκήνιο, 2ο σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Και μιας και θα σκηνοθετήσει εκείνος το φιλμ μόλις πάρει το πράσινο φως, είναι αναμενόμενο να θέλει να προσθέσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί. To καλύτερο όλων;  Το φιλμ δεν θα είναι ούτε σε superhero, ούτε σε action ύφος, αλλά πιο κοντά στο genre τρόμος/σασπένς/μεταφυσικό!
    Ο Spawn λογικά θα ακολουθήσει τα βήματα του Deadpool, βλέπε R-rating, αφού εκτός των παραπάνω πρόκειται και για έναν ιδιαίτερο βίαιο χαρακτήρα. Μιλάμε για τον μισθοφόρο Al Simons που θα χάσει τη ζωή του ωστόσο θα επιστρέψει στη ζωή αφού πουλήσει την ψυχή του στον διάολο. Φυσικά δεν θα γυρίσει όπως θέλει εκείνος, αλλά ο αφέντης του, με τη μορφή δηλαδή ενός δαίμονα που έχει υπερφυσικές δυνάμεις.
    Όσο για τον πρωταγωνιστή είναι γνωστό πως ο Jamie Foxx έχει δηλώσει χιλιάδες φορές πως θα τρελαινόταν στην ιδέα να παίξει τον ήρωα και μάλιστα τηλεφωνούσε στον McFarlane κάθε τρεις βδομάδες για να μάθει εάν είχε ετοιμάσει το σενάριο. Ελπίζουμε να του το είπε κάποιος με τρόπο πως το σενάριο είναι έτοιμο γιατί μία ταραχή θα την πάθει!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles