24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο Vodafone One Unlimited απελευθερώνει την επικοινωνία και προσφέρει εγγύηση ικανοποίησης υπηρεσιών

    Η Vodafone συνδυάζει τα καλύτερα προγράμματά της στην κινητή, τη σταθερή και την τηλεόραση, που απελευθερώνουν ολοκληρωτικά την επικοινωνία των συνδρομητών της και παρουσιάζει το νέο, ολοκληρωμένο σχήμα Vodafone One Unlimited. Το νέο σχήμα προσφέρει σε όλους τους νέους και υφιστάμενους[1] ιδιώτες συνδρομητές πραγματικά απεριόριστη επικοινωνία στο κινητό και το σταθερό, μοναδικά επιπρόσθετα προνόμια, όπως το Vodafone TV, και για πρώτη φορά Εγγύηση Ικανοποίησης, ώστε ακόμα κι αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της Vodafone, να μπορούν να τις διακόψουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

    Με το Vodafone One Unlimited, οι συνδρομητές απολαμβάνουν σε προνομιακή τιμή, απεριόριστη ομιλία και data σε Ελλάδα και Ε.Ε. στο κινητό μαζί με εγγυημένες ταχύτητες Fiber έως και 200Mbps στο σπίτι και το Vodafone TV που περιλαμβάνει το μοναδικό περιεχόμενο Disney+, αποκλειστικές σειρές HBO και περισσότερα από 25 κανάλια, που καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

    Μεγαλύτερη έκπτωση στο πάγιο για κάθε επιπρόσθετη σύνδεση κινητής μέλους του νοικοκυριού

    Παράλληλα, με το πρόγραμμα Vodafone Οne Unlimited, παρέχεται η δυνατότητα στους συνδρομητές να προσθέτουν επιπλέον μέλη της οικογένειάς τους με απεριόριστη ομιλία και data στο κινητό τους, και να επωφελούνται με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στο πάγιο. Κάθε μέλος που προστίθεται στο Vodafone Οne Unlimited, απολαμβάνει την απεριόριστη επικοινωνία σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη οικονομία για όλο το νοικοκυριό, χωρίς κανένα περιορισμό στη χρήση!

    Προσωπικός Σύμβουλος

    Κάθε συνδρομητής του Vodafone One Unlimited θα έχει τον δικό του Προσωπικό Σύμβουλο Vodafone, έναν δικό του άνθρωπο που θα τον ξέρει με το όνομά του, για να τον εξυπηρετεί άμεσα, γρήγορα και ποιοτικά για ό,τι κι αν χρειαστεί για τις υπηρεσίες του, ανά πάσα στιγμή.

    Περισσότερες πληροφορίες για το νέο ολοκληρωμένο σχήμα Vodafone One Unlimited και τα επιπρόσθετα προνόμια στο https://www.vodafone.gr/vodafone-one-unlimited/

    ******

    [1] Για τους υφιστάμενους πελάτες, η εγγύηση ικανοποίησης παρέχεται μόνο στο σκέλος της υπηρεσίας που αφορά νέο πρόγραμμα κινητής ή σταθερής που θα ενεργοποιηθεί με φορητότητα ή νέο αριθμό. Για παράδειγμα, εάν ένας υφιστάμενος πελάτης κινητής μεταβεί στο νέο πρόγραμμα, θα έχει Εγγύηση Ικανοποίησης για το σκέλος της σταθερής.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles