20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Netflix ακυρώνει το «House of Cards», μετά τις κατηγορίες εναντίον του Kevin Spacey για σεξουαλική παρενόχληση

    Με λιγότερο από ένα 24ωρο να έχει περάσει από τότε που ο ηθοποιός του «Star Trek: Discovery», Anthony Rapp, κατηγόρησε τον πρωταγωνιστή του «House of Cards», τον Kevin Spacey για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 14 ετών, το Netflix ακύρωσε το πολυβραβευμένο πολιτικό δράμα. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόφαση, έπειτα από τις κατηγορίες του Rapp και την δημόσια απολογία του Spacey, όσον αφορά το περιστατικό. Η έκτη σεζόν της σειράς θα είναι και η τελευταία.

    kevin-spacey-640x0

    Ο ηθοποιός προσεγγίστηκε από τον Spacey μετά από ένα πάρτι το 1986 στη Νέα Υόρκη. Η απάντηση του Spacey ήρθε λίγο μετά στο Twitter: «Έχω μεγάλο θαυμαστό και εκτίμηση στον Anthony Rap σαν ηθοποιό. Είμαι τρομοκρατημένος με αυτήν την ιστορία. Ειλικρινά, δεν θυμάμαι το περιστατικό, θα έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια τώρα. Αν όμως έχω κάνει αυτά που περιγράφει, το ελάχιστο που του οφείλω ένα ειλικρινές συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά ενός μεθυσμένου. Σε όλη τη ζωή μου είχα σχέσεις με άντρες και γυναίκες, ενώ τώρα επιλέγω να ζω ως ομοφυλόφιλος».

    Άγνωστο παραμένει, αν αυτές οι κατηγορίες επηρεάζουν και άλλα projects, αλλά το Deadline αναφέρει ότι η επερχόμενη βιογραφία του συγγραφέα Gore Vidal για το Netflix ίσως έχει και αυτή ακυρωθεί. Αυτή τη στιγμή γυρίζεται η έκτη σεζόν του «House of Cards», με την ημερομηνία της επίσης πρεμιέρας να παραμένει άγνωστη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles