12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Netflix κάνει την έκπληξη με το Sailormoon… The Movie!

    Σε μια ακόμα κίνηση-ματ το Netflix ανακοίνωσε οτι η τελευταία ταινία του δημοφιλούς anime franchise ανήκει επίσημα στο roster ταινιών του για το φετινό καλοκαίρι.Με τίτλο Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie” η ταινία έχει ήδη προγραμματιστεί για release την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου (03 Ιουνίου) και αποτελεί το τελευταίο installment του Sailor Moon franchise, το οποίο εδώ και δεκαετίες διατηρεί ένα φανατικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Παράλληλα, η προβολή του
    Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie” για πρώτη φορά στο Netflix αποτελεί μια επιπλέον νίκη για την πλατφόρμα καθώς σηματοδοτε΄την πρώτη φορά όπου μια ταινία Sailor Moon κάνει πρεμιέρα εκτός Ιαπωνίας (για την αγορά της Ιαπωνίας η ταινία χωρίστηκε σε 2 “επεισόδια” και πρωτοπαρουσιάστηκε ήδη από τον Ιανουάριο). Εδώ μπορείτε να δείτε ένα teaser trailer.


    Συμφωνα με το Netflix η ταινία τοποθετείται χρονικά στην άνοιξη, συγκεκριμένα το μήνα Απρίλιο (ο Απρίλιος είναι πολιτιστικά ιδιαίτερος μήνας για την Ιαπωνία καθώς είναι ο μήνας που ανθίζουν οι κερασιές, εθνικό σύμβολο κάλλους, ελπίδας και αναγέννησης). Ο πληθυσμός του Τόκιο είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική εορτασμού μιας σπάνιας ολικής ηλιακής έκλειψης. Κατά τη διάρκεια του φαινομένου οι πρωταγωνίστριες γνωρίζουν έναν μυστηριώδη επισκέπτη σε μυστική αποστολή, ενώ περίεργα φαινόμενα ξεκινούν να εμφανίζονται την ίδια στιγμή που ένα περιοδεύον τσίρκο φτάνει στην πόλη…

    Η νέα ταινία Sailor Moon αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην ολοένα επεκτεινόμενη επιλογή anime τίτλων του Netflix, καθώς το είδος φαίνεται να έχει αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο μελλοντικό σχεδιασμό της διαδικτυακής πλατφόρμας. Πρόσφατα το Netflix ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να παρουσιάσει περί τους 40 διαφορετικούς τίτλους μεσα στο 2021, καθως το animation έχει γίνει η αιχμή του δόρατος στο συνεχιζόμενο πόλεμο των streaming services.
    To anime lineup του Netflix συμπεριλαμβάνει το Yasuke, μια σειρά αφιερωμένη στην ιστορία ενός μαύρου σαμουράι στην φεουδαρχική Ιαπωνία, που κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου (δείτε το trailer του Yasuke εδώ).

    Η νέα ταινία της Sailor Moon ομως δεν ειναι η μόνη ταινία που το Netflix έχει δρομολογήσει για το αυτό το καλοκαίρι, το οποίο προβλέπεται να είναι full, καθώς ο ανταγωνισμός από την μεριά της Disney έχει αρχίσει να γίνεται αισθητός με την διπλή πρεμιέρα της ταινίας της Black Widow σε κινηματογράφους και Disney+ streaming (9 Ιουνίου), ενώ και η WarnerMedia φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι ανακοινώνοντας οτι οι ταινίες της (όπως το remake του Space Jam, με τίτλο Space Jam: A New Legacy και πρωταγωνιστή τον Lebron James στη θέση του Michael Jordan) με τον θα κάνουν ταυτόχρονα πρεμιέρα σε κινηματογράφους αλλά και στην πλατφόρμα του HBO Max. Αν κρίνουμε από αυτό το σύντομο sizzle reel το Netflix έχει στόχο να κάνει dominate την μάχη μόνο και μόνο με τον αριθμό των ταινιών που σκοπεύει να παρουσιάσει. Για περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τα καλοκαιρινά κινηματογραφικά πλάνα του Netflix μπορείτε να μπείτε στο Netflix blog και να κάνετε τη δική σας λίστα με τα “προσεχώς” της πλατφόρμας!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles