21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Nubia Red Magic 7S Pro κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά και… ζαλίζει με τις επιδόσεις του!

    To sub-brand της ZTE, nubia, κινητοποιεί πάντοτε τις ευαίσθητες χορδές των high-end users και κυρίως των φανατικών λάτρεων του mobile gaming, καθώς τα μοντέλα που ανήκουν στην οικογένεια των nubia διακρίνονται για τις επιδόσεις που φτάνουν στην… στρατόσφαιρα! To Red Magic 7S Pro μετά το πέρασμα του από την αγορά της Κίνας ετοιμάζεται να κυριαρχήσει και στις δυτικές αγορές.

    Το Nubia Red Magic 7S Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά configurations, ένα με 12GB RAM και 256GB storage και μια πιο… «beefed up» έκδοση με 18GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Το chipset φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα Snapdragon 8+ Gen 1, ενώ από τη στιγμή που το focus είναι το high performance, ένα σύστημα ψύξης 10 διαφορετικών επιπέδων πιστοποιεί ότι το smartphone θα παραμείνει «δροσερό» παρά την υπερβολική πίεση. Μάλιστα, ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο σύστημα ψύξης, η σχεδιαστική ομάδα της Nubia έχει συνδυάσει έναν θάλαμο ψύξης, υλικά από χαλκό και γραφένιο, μια ειδική πλάκα απαγωγής θερμότητας, μια προστατευτική θήκη και ένα ειδικό gel που χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη ψύξη.

    Παράλληλα, το Red Magic 7S Pro δεν θα μπορούσε να μην εστιάσει στις… mobile gaming καταβολές του, για αυτό και έρχεται με built-in RGB φωτισμό, αλλά λεπτούς shark fin blades που είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα της nubia πραγματικά αθόρυβοι. Εξυπακούεται ότι ένα smartphone που κλείνει το μάτι στον τομέα του mobile gaming, δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει ένα αξιόλογο display με οθόνη AMOLED 6.8 ιντσών (1.080 x 2.400 pixels) και 120Hz refresh rate. Επίσης, προσφέρει 960Hz touch sampling rate για εντυπωσιακή απόκριση στα mobile games. Σε ότι έχει να κάνει με το camera setup, εδώ έχουμε μια selfie camera στα 8MP, η οποία βρίσκεται κάτω από την οθόνη και ένα triple camera setup, το οποίο συνδυάζει 64MP Main Camera, 8MP Ultrawide και 2MP.

    To nubia Red Magic 7S Pro θα στοιχίζει περίπου €779 για το μοντέλο Obsidian (12GB RAM / 256GB storage), ενώ το Supernova και Mercury edition (18GB / 512GB) θα παίζει στα €949. Εάν ανήκετε στους λάτρεις του mobile gaming, με specs όπως τα παραπάνω είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξετρελαθείτε με την δυναμική πρόταση της nubia!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles