11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To Nvidia GeForce Now σπάει το φράγμα του 1 εκατ. παικτών, αλλά η Bethesda… αποχωρεί!

    Το GeForce Now είναι η τελευταία προσπάθεια δια χειρός Nvidia, η οποία στοχεύει να μας κάνει να ακολουθήσουμε το μονοπάτι του game streaming, ξεχνώντας για πάντα τη μορφή των physical consoles. Επιχειρώντας να πάει ένα βήμα πιο πέρα σε σύγκριση με το Google Stadia που μέχρι στιγμής αδυνατεί να «πείσει», το GeForce Now έκανε μια αρκετά ικανοποιητική εκκίνηση, φτάνοντας μέσα σε λίγες μέρες τους 1 εκατομμύριο χρήστες.

    Το GeForce Now τίθεται αντιμέτωπο με το Stadia, αν και πίσω από τις δύο πλατφόρμες υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία, καθώς στη μεν πρώτη περίπτωση ο χρήστης φέρνει «μαζί του» την συλλογή που ήδη έχει, ενώ στην πρόταση της Google θα πρέπει πρώτα να προβεί σε αγορές των games που υποστηρίζουν το Stadia. Ο αριθμός των υποστηριζόμενων τίτλων του GeForce Now έχει ήδη φτάσει τους 1500 τίτλους. Ωστόσο, δεν είναι όλα και τόσο ρόδινα για τους ανθρώπους της Nvidia, καθώς όπως έγινε γνωστό ύστερα από την Activision Blizzard, η οποία απέσυρε τους τίτλους της από τη πλατφόρμα, το ίδιο έπραξε πριν από λίγο και η Bethesda (σημαίνει Fallout, Wolfenstein, Elder Scrolls, Doom κ.ά). Οι λόγοι της συγκεκριμένης αποχώρησης δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί, αν και για όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την free version ή να αποκτήσουν μια membership, το Cyberpunk 2077 όταν θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο θα ανήκει μέσα στους τίτλους που θα υποστηρίζονται από την υπηρεσία…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles