20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    To OnePlus Ace 2 Pro με τα 24GB RAM του, έβαλε φωτιά στο AnTuTu!

    Η OnePlus βάλθηκε να καταρρίψει κάθε ρεκόρ επιδόσεων στο γνωστό benchmarking utility AnTuTu, παρουσιάζοντας το OnePlus Ace 2 Pro (ή αλλιώς OnePlus 11T για τη δύση), το οποίο αν μη τι άλλο φιλοδοξεί να γίνει η top ναυαρχίδα του 2023! Όπως ήδη έχει επιβεβαιωθεί το εν λόγω flagship θα βασίζεται στο Snapdragon 8 Gen 2 chipset, το οποίο όμως θα συνοδεύεται ούτε από 8… ούτε από 12GB RAM αλλά από 24GB γρήγορης LPDDR5X RAM, με αποθηκευτικό χώρο μάλιστα στο 1TB (UFS 4.0)!

    Η εν λόγω συσκευή που έκανε άτυπα την εμφάνιση της στο AnTuTu πραγματικά… κίνησε το ενδιαφέρον των tech experts στη mobile τεχνολογία, καθώς συνολικά το νέο αυτό smartphone της OnePlus έπιασε σκορ πάνω από 1,7 εκατομμύρια μονάδες, το οποίο είναι το υψηλότερο σκορ που έχουμε δει! Οι ειδικοί θεωρούν ότι η εκπληκτική αυτή επίδοση πραγματοποιήθηκε κυρίως λόγω του τεράστιου αποτελέσματος μνήμης 363.361, το οποίο έκανε τη διαφορά έναντι του υπερχρονισμένου gaming τηλεφώνου nubia Red Magic 8S Pro. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα στο AnTuTu είναι το άθροισμα τεσσάρων ακατέργαστων συνθετικών δοκιμών – CPU, GPU, μνήμη και γενική εμπειρία χρήστη. Πραγματικά μιλάμε για ένα “κτήνος” στη high-end κατηγορία, το οποίο μάλιστα θα διαθέτει και φόρτιση στα… 150W, όπως κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles