15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Oppo Find X5 Pro είναι επίσημο και ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε στο MWC 22!

    Η Oppo αναμένεται να διαθέτει μια αρκετά «πληθωρική παρουσία» στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης και σίγουρα μια από τις συσκευές που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσουμε από κοντά είναι και η ναυαρχίδα της Oppo Find X5 Pro.

    Σε σχεδιαστικό επίπεδο διαθέτει μια curved unibody κατασκευή που θυμίζει έντονα το X3 Pro, με το back plate να είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό κεραμικό υλικό. Παρόλα αυτά, οι τολμηρές φουτουριστικές γραμμές του είναι κάτι που πολύ εύκολα καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να μαγνητίσει το βλέμμα. H Oppo ορμώμενη από τη συνεργασία της με την Hasselblad που «κληρονόμησε» από την OnePlus έχει εστιάσει σε μεγάλο βαθμό στο camera setup της συσκευής, καθιστώντας την μια ιδανική πρόταση για τους λάτρεις των mobile φωτογραφίσεων! Συγκεκριμένα, η Oppo επέλεξε δύο σένσορες IMX766 που φέρουν την σφραγίδα της Sony και ουσιαστικά βρίσκονται πίσω από την main camera των 50MP και τον ultra-wide φακό.

    Παράλληλα, ένα ειδικό MariSilicon chip θα αναλαμβάνει την επεξεργασία του φωτογραφικού αποτελέσματος, προσφέροντας ένα autofocus πολλαπλών κατευθύνσεων και image processing στα 10bit. Φυσικά από το συγκεκριμένο camera setup δεν θα μπορούσε να λείψει και ο τηλεφακός, ο οποίος θα διαθέτει 13MP και θα προσφέρει 5x hybrid zoom. Τέλος, το Oppo Find X5 θα διαθέτει μια selfie cam στα 32MP, χωρητικότητα μπαταρίας στα 5000mAh, προστασία στο γυαλί Gorilla Victus και πιστοποίηση αντοχής IP68.

    Στα υπόλοιπα tech specs του, συναντούμε μια σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε όλες τις μεγάλες ναυαρχίδες. Ειδικότερα, υπάρχει ένα OLED display 6.7 ιντσών (1440p ανάλυση στα 120Hz), Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC, μπαταρία στα 5.000mAh, 80W fast charging, 50W wireless Charging, πιστοποίηση αντοχής IP68 για το νερό και τη σκόνη, 256GB αποθηκευτικού χώρου και 12GB RAM. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Oppo ανακοίνωσε και μια πιο «vanilla» έκδοση, όπου οι βασικές διαφορές της θα είναι ο Snapdragon 888, 8GB  RAM και μικρότερη οθόνη στις 6.5 ίντσες με OLED display στα 1080p.

    Το ευρωπαϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη νέα ναυαρχίδα της Oppo στο Mobile World Congress και εμείς θα βρισκόμαστε στους χώρους του εκθεσειακού Fira Barcelona για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις απευθείας από την πηγή.

    Όλες οι εξελίξεις από το MWC 22 εδώ! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles