18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Origin EON17-SLX PC είναι το «υπερτούμπανο» gaming laptop που σπάει τα κοντέρ!

    Οι extreme PC users και tech enthusiasts δεν διστάζουν πολλές φορέ΄ς να δαπανήσουν μία μικρή περιουσία για να κτίσουν ένα gaming PC που πραγματικά να «φυσάει» σε επιδόσεις. Παραδοσιακά τα desktop-based gaming PCs είναι πιο ισχυρά από τα gaming laptops, παρόλα αυτά η πρόταση της Origin PC είναι βέβαιο ότι με τα specs που διαθέτει περνάει το gaming on-the-go σε νέα διάσταση, καθώς μπορεί να φέρει την εμπειρία των desktop PCs στον κόσμο των laptops!

    Origin_EON17-SLX_01

    Ειδικότερα το EON17-SLX πρόκειται για ένα σύστημα που πραγματικά προκαλεί ιλίγγους ακόμη και στους πιο «μπαρουτοκαπνισμένους» hardware enthusiasts. Οι users που ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν μπορούν να επιλέξουν τα hardware components που θα περιλαμβάνονται στο εσωτερικό του με την επιλογή βέβαια ενός mobile Skylake Core i7 να αποτελεί μονόδρομο. Το Origin EON17-SLX ως γνήσιο gaming laptop έρχεται είτε με μία πανίσχυρη κάρτα γραφικών Nvidia GTX 980 (που αποτελεί αυτή τη στιγμή την αιχμή του δόρατος στις κάρτες γραφικών) είτε με ένα ζευγάρι 980Μ σε διάταξη SLI! Οι users εάν το επιθυμούν μπορούν να προτιμήσουν στο configuration του εν λόγω συστήματος, μνήμη DDR4 στα 2133MHz η οποία μπορεί να φτάνει έως τα 32GB, ενώ παράλληλα το «μικρό κτήνος» της Origin έρχεται με ένα IPS display στις 17.3 ίντσες με ανάλυση στα 1080p και υποστήριξη της τεχνολογίας Nvidia G-Sync. Επιπλέον, το εν λόγω laptop δύναται να «φιλοξενήσει» δύο drives των 2.5 ιντσών, ενώ επίσης έρχεται με υποστήριξη για USB 3.1 Type-C.

    Origin EON 1

    Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, το Origin EON17-SLX έρχεται με backlit πληκτρολόγιο και trackpad, ενώ σύμφωνα με τον κατασκευαστή του έρχεται σε 4 διαφορετικά μεταλλικά χρώματα (Eternal Pink, Sabot Grey, Atmos Blue και Evolve Green). Όπως μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο gaming laptop θα χρειαστείτε περισσότερα από 2000$, για αυτό και είναι μία πρόταση που απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles