18.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Το πανίσχυρο Realme GT5 Pro έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου

    Η επόμενη «ναυαρχίδα» που θα δούμε να κυκλοφορεί από τη Realme είναι το GT5 Pro, μια συσκευή που φαίνεται να έρχεται με μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη την προώθηση, αποκαλύπτοντας πριν από μερικές ώρες κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

    Το τελευταίο teaser εστιάζει στο αξιοσημείωτο photography setup και κυρίως στην periscope telephoto camera, η οποία περιγράφεται από την εταιρεία ως «η πιο ακριβή εγκατάσταση τηλεφακού» που έχει δει μέχρι σήμερα η βιομηχανία.

    Η telephoto camera του GT5 Pro ενσωματώνει τον αισθητήρα των 50MP IMX80 της Sony και υποστηρίζει 3x optical zoom. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 3x periscope telephoto cameras είναι κάτι ασυνήθιστο στα κινητά. Σε αυτή την περίπτωση, ο μεγάλος αισθητήρας απαιτεί folded optics, προκειμένου να χωρέσουν στο λογικό πάχος του smartphone.

    H εταιρεία αναφέρει ότι οι διάφορες βελτιώσεις σε hardware και software επιτρέπουν το 6x zoom χωρίς… απώλειες, προσφέροντας μοναδική ευελιξία στους χρήστες. Επιπλέον, η camera υποστηρίζει την εντυπωσιακή δυνατότητα του 120x super zoom.

    Οι φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής ενισχύονται περαιτέρω από ένα νέο computing framework και τον Snapdragon 8 Gen 3, που συμβάλλουν στην καλύτερη κατανάλωση ενέργειας κατά 10% και στο ταχύτερο κατά 44% frame processing. Αυτές οι αναβαθμίσεις υποδηλώνουν ένα πολλά υποσχόμενο performance. Αναμένουμε την κυκλοφορία της συσκευής που θα ξεκινήσει από την Κίνα στις 7 Δεκεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Google Bard: Τώρα απαντά σε ερωτήσεις σχετικές με τα βίντεο στο YouTube (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles