18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των Windows Phone σε μια photo. Θα θέλεις να τη δεις

    Αυτό που βλέπεις είναι το πλάνο. Ότι παρουσιαστηκε δηλαδή από τη γένεση των Windows Phone μέχρι και το τέλος της χρονιάς που διανύουμε.

    Όπως λέει και το χρονοδιάγραμμα, η αρχή των WP7 έγινε με την έκδοση GA (από το Global Availabiliity), συνεχίστηκε με τα Mango και θα κλείσει με δυο ακόμη επεισόδια. Γιατί από εκεί και μετά θα έρθει η άνοιξη, δηλαδή τα Windows Phone 8.

    To Tango που θα κυκλοφορήσει το Q2 θα είναι η γέφυρα που θα ενώσει το high με το low. Tον λαό με το Κολωνάκι. Θα δεις συσκευές κάτω από τα 200 ευρώ με ΗVGA οθόνες, μονοπύρηνους επεξεργαστές και χαρακτηριστικά που μέχρι πρότινος συναντούσες μόνο σε Android συσκευές. Εννοείται στα ίδια χρήματα.

    Το Apollo που θα ακολουθήσει θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τουλάχιστον για τους gadgetάκηδες. Διπύρηνα chipsets, 720p οθόνες, γενικά μεγαλύτερη ελευθερία όσον αφορά τα specs των κορυφαίων προτάσεων που θα παρουσιαστούν. Και πρωταγωνιστής πάντα η Nokia.

    Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το Q1 του 2013 θα δεις τα Windows Phone αλλιώς. Η Microsoft θα τα δώσει όλα. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλανό. To οποίο μεταξύ άλλων μιλάει για εξαγορά της RIM. Πως αλλιώς νομίζεις ότι θα κερδίσει η MS τους χαμένους business πελάτες της;

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles