20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Πάρκο Σπύρος Κυπριανού στην Αγλαντζιά μετατρέπεται για 15 μέρες σε «Μαγικό Πάρκο Cablenet-Αγλαντζιάς»

    Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο προορισμό για μικρούς και μεγάλους θα δημιουργήσουν φέτος ο Δήμος Αγλαντζιάς μαζί με την Cablenet, ως κύριο χορηγό, αφού το Πάρκο Σπύρος Κυπριανού από τις 15 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2022, θα μεταμορφωθεί σε «Μαγικό Πάρκο Cablenet-Αγλαντζιάς».

    Σε Διάσκεψη Τύπου που έγινε πρόσφατα στη Λευκωσία, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, καθώς και ποικίλων άλλων δράσεων που θα λάβουν χώρα, στο πλαίσιο του «Μαγικού Πάρκου».

    Ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «… Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Cablenet, για τη διαμόρφωση του «Μαγικού Πάρκου Cablenet-Αγλαντζιάς»…  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο «Μαγικό Πάρκο», είναι πλούσιο με συναυλίες, stand-up comedy, ανάγνωση παραμυθιών, δώρα και παιχνίδια, θέατρο και φυσικά τον Άγιο Βασίλη… Με την Cablenet δεν φοράμε απλώς το ίδιο χρώμα, το μοβ, αλλά φαίνεται ότι μας καθοδηγεί το ίδιο μότο αφού και εμείς εργαζόμαστε καθημερινά για μία καλύτερη ζωή για τους δημότες μας…».

    Εκ μέρους της Cablenet ο κ. Χριστόδουλος Κουντουρής ανάφερε «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε εδώ, ενόψει της λειτουργίας του «Μαγικού Πάρκου Cablenet-Αγλαντζιάς». Ως ο κύριος χορηγός αυτής της πραγματικά πολύ όμορφης πρωτοβουλίας, συγχαίρουμε τόσο τον Δήμαρχο, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η προσπάθεια θα αγκαλιαστεί από τους δημότες της Αγλαντζιάς και όχι μόνο.

    Όπως έχει ήδη ειπωθεί, από τις 15 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, αυτός εδώ ο χώρος θα μεταμορφωθεί σε κάτι μαγικό…. και από αυτή τη μαγεία δεν θα μπορούσε να είναι απούσα η Cablenet, όπου μεταξύ βεβαίως πολλών άλλων, θα μοιράζουμε vouchers με δωρεάν υπηρεσίες, θα τρέχουμε διάφορες δραστηριότητες όπως ο Τροχός της Τύχης, καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα αποκαλύπτονται στην πορεία…

    Πέραν τούτου, μαζί με τον Δήμο έχουμε προχωρήσει σε ακόμα μια ενέργεια. Συγκεκριμένα στους δρόμους του Δήμου Αγλαντζιάς, έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα πεζοδρόμια ή ποδηλατόδρομους, πραγματικού μεγέθους φιγούρες ποδηλατιστών ή ατόμων ΑΜΕΑ σε μια προσπάθεια να συνδράμουμε στην εμπέδωση ότι αυτοί οι χώροι δεν είναι χώροι στάθμευσης, ούτε καν ολιγόλεπτης, αλλά ο χώρος όπου μετακινούνται αρκετοί συμπολίτες μας… Τα ένα – δύο λεπτά που μπορεί να θεωρηθούν ως λίγος χρόνος, μπορεί να είναι αυτά τα 1 με 2 λεπτά που θα χρειαστούν το πεζοδρόμιο συνάνθρωποι μας, οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα παράκαμψης του οχήματος μας…

    Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον Δήμαρχο για την συνεργασία που μόλις έχουμε ξεκινήσει και να τον διαβεβαιώσω ότι για εμάς, αυτό είναι μόνο η αρχή».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια και την Τελετή Φωταγώγησης του Μαγικού Πάρκου Cablenet Αγλαντζιάς θα τελέσει η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles