15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To Payband έτρεξε και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

    Τα χιλιόμετρα της αυθεντικότερης διαδρομής δρόμου στον κόσμο “έτρεξε” φέτος το συλλεκτικό i-bank payband VISA της Εθνικής Τράπεζας, για όσους το απέκτησαν και το φόρεσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

    i-bank payband βραχιολι

    Το i-bank payband VISA, το αξεσουάρ πληρωμών που καταργεί την ανάγκη να κουβαλάς μαζί σου μετρητά ή πορτοφόλι, συνεχίζει να ‘τρέχει’ σε όλους τους μεγάλους δρομικούς αγώνες και να μοιράζεται με τους αθλητές τη συγκίνηση της συμμετοχής, χωρίς το άγχος των πληρωμών.

    Το i-bank payband έχει ταυτιστεί πλέον με την ελευθερία που προσφέρει το τρέξιμο και έχει στηρίξει σημαντικές διοργανώσεις, αποτελώντας πλέον ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τους δρομείς, όπως τα αθλητικά τους παπούτσια.

    To i-bank Payband εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα κλασικό χρωματιστό βραχιόλι, από αυτά που συνηθίζεται να φοράνε οι fashion conscious τα τελευταία χρόνια. Όμως κρύβει τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο πληρωμών, φέρνοντας μια πραγματική “επανάσταση” στις ανέπαφες πληρωμές.

    Σε συνδυασμό με την ευκολία στην ενεργοποίησή του, το i-bank payband γίνεται ακόμη πιο φιλικό στον χρήστη, ακολουθώντας τρία απλά βήματα:

    Βήμα 1: Συναρμολόγησε το!

    Αφαίρεσε τη μικρή κάρτα από τη μεγαλύτερη και τοποθέτησέ την στην ειδική υποδοχή, στο πίσω μέρος του i-bank payband. Έλεγξε ότι έχει μπει σωστά.

    Βήμα 2: Σύνδεσε το!

    Σύνδεσε το i-bank Payband με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σου για να μπορείς να το διαχειρίζεσαι εύκολα και άμεσα.

    Βήμα 3: Φόρτισε το!

    Κατέβασε την εφαρμογή i-bank Pay για να ελέγχεις τις κινήσεις σου και να φορτίζεις από το κινητό σου.

    Οι συμμετέχοντες σε κάθε αγώνα δρόμου γράφουν την προσωπική τους ιστορία με την επίτευξη του στόχου τους, που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό τους. Στηρίζοντας την προσπάθειά τους, το i-bank payband VISA βρίσκεται μαζί τους παντού, για ανέπαφες  πληρωμές on the go!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles