19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το πιο “τρελό” benchmark επεξεργαστών κινητών γίνεται με… βούτυρο

    H Qualcomm είναι περήφανη για τους Snapdragon S4 mobile processors της, τους οποίους θα συναντήσεις σε κορυφαία smartphones της αγοράς. Κατασκευάζονται με αρχιτεκτονική 28nm, ενώ η υψηλή απόδοση που προσφέρουν, καθώς και η ικανοποιητική διάρκεια της μπαταρίας, δημιουργούν έναν άψογο συνδυασμό.

    Φαίνεται, όμως, πως θέλει να δείξει ότι οι νέοι επεξεργαστές της δεν είναι μόνο γρήγοροι, αλλά και αρκετά… cool. Με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, βεβαίως, καθώς …ζεσταίνονται λιγότερο από τους ανταγωνιστές τους. Και για να το αποδείξει αυτό, πραγματοποίησε ένα περίεργο πείραμα, χρησιμοποιώντας… βούτυρο.

    Ναι, ναι… διαβάσατε καλά. Το “Butter Benchmark” είναι το πιο “λιπαρό” από όλα όσα έχετε δει έως τώρα και ίσως το πιο… πρωτότυπο. Με αυτό η Qualcomm αποδεικνύει το πόσο cool είναι οι επεξεργαστές της, με δεδομένο το πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η υψηλή θερμοκρασία για μέρη ενός κινητού, όπως, για παράδειγμα, η μπαταρία.

    Δείτε το πρωτότυπο πείραμα αυτό στο video που ακολουθεί και, αν σας άνοιξε η όρεξη για ένα αυγό τηγανητό με βούτυρο, δε θα σας παρεξηγήσουμε διόλου…

    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles