16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Πλαίσιο, η μόνη ελληνική εταιρεία που αποσπάει την παγκόσμια πιστοποίηση της NVIDIA για τα ΤURBO-X!

    Παγκόσμια διάκριση για το Πλαίσιο, καθώς είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που με τη σειρά desktop συστημάτων Turbo-X Battlebox απέσπασε την πιστοποίηση της NVIDIA, αποκτώντας έτσι μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές Gaming PC παγκοσμίως με ανάλογη πιστοποίηση. Η πιστοποίηση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς η ΝVIDIA κατέχει σε παγκόσμιο επίπεδο ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες που παράγουν τεχνολογία και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της gaming βιομηχανίας.

    2711583

     

    Με την ένδειξη Battlebox χαρακτηρίζονται συστήματα gaming Τurbo-X που βασίζονται σε κορυφαίας απόδοσης κάρτες γραφικών της NVIDIA και ενσωματώνουν hardware τελευταίας γενιάς ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης που κάνουν το extreme gaming… παιχνιδάκι. Τα συστήματα desktop Turbo-X Battlebox βρίσκονται ήδη στα καταστήματα Πλαίσιο και στο www.plaisio.gr και περιμένουν τους fan του gaming για μία συναρπαστική εμπειρία.

    Περισσότερες πληροφορίες στο official website.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles