12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Πλαίσιο και η AMD γιορτάζουν 50 χρόνια τεχνολογίας και καινοτομίας

    Τη χρυσή επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση τους γιορτάζουν τη φετινή χρονιά  το Πλαίσιο και η AMD. Για τον λόγο αυτό, δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις της Τεχνολογίας να αποκτήσουν μοναδικά επετειακά προϊόντα τεχνολογίας που συνοδεύονται από σούπερ δώρα!

    Plaisio & AMD Collector's bundle

    Το Desktop Anniversary Edition από το Πλαίσιο, βασισμένο στο DNA της premium σειράς υπολογιστών Nemesis, έρχεται με κορυφαία υποσυστήματα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του απαιτητικού χρήστη και του ενθουσιώδη gamer. Όπως όλα τα συστήματα της σειράς Nemesis, έρχεται με Windows 10 και συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών. Το Desktop Turbo-X Anniversary Edition συνοδεύουν, παράλληλα, μοναδικά συλλεκτικά δώρα Πλαίσιο & AMD : T-shirt & τσάντα πλάτης Πλαίσιο 50 & AMD και USB Stick Sapphire AMD. Το συλλεκτικό bundle προϊόντων διατίθεται σε 50 τεμάχια μόνο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δουν και να το παραγγείλουν από το plaisio.gr ή σ’ ένα από τα 23 καταστήματα της εταιρείας.

    AMD - Gold CPU

    Παράλληλα, από το Πλαίσιο διατίθεται ακόμα ένα συλλεκτικό bundle της AMD: Με την υπογραφή της Dr. Lisa Su (CEO της AMD) χαραγμένη στο «καπάκι», ο επετειακός AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition φέρνει μαζί του δώρα όπως συλλεκτικό T-Shirt, 2 παιχνίδια Tom Clancy’s The Division 2 Gold Edition και World War Z και ένα Sticker με την υπογραφή της  Dr. Lisa Su.

    Anniversary edition - VGA

    Τέλος, η Gold edition VGA Radeon RX 590 8GB 50th Anniversary κάρτα γραφικών από την Sapphire προσφέρει δώρο ένα USB Stick Sapphire AMD 50 years. Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles