17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το PornHub δεν είναι μόνο απόλαυση. Σου προσφέρει έως 25.000 δολάρια αν το… χακάρεις!

    To PornHub ακολουθώντας τα χνάρια της Google, του Facebook, της Uber και άλλων γιγάντων της τεχνολογίας, λανσάρει ένα bug bounty program για να ανταμείψει ερευνητές ασφαλείας.

    pornhub

    Όπως διαβάζουμε στο Secnews.gr, η γνωστή ιστοσελίδα πορνό ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα προσφέρει από 50 μέχρι 25.000 δολάρια σε αντάλλαγμα για ευπάθειες που θα βρεθούν στην ιστοσελίδα. Τώρα μπορείς να βγάλεις λεφτά από την άτακτη συνήθεια σου!

    “Το νέο μας πρόγραμμα παρέχει σε μερικούς από τους προγραμματιστές-οπαδούς μας τη δυνατότητα να κερδίσουν κάποια έξτρα χρήματα και την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην προσπάθεια μας να προστατεύσουμε τους 60 εκατομμύρια χρήστες μας.”, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Pornhub, Corey Price.

    Για να λάβεις αμοιβή πρέπει να είσαι το πρώτο άτομο που θα αναφέρεις μια συγκεκριμένη ευπάθεια, όποτε σταμάτα ότι κάνεις τώρα και… πήγαινε δες πορνό! Θα πρέπει επίσης να στείλεις στην εταιρεία σαφή γραπτή περιγραφή του προβλήματος μαζί με βήματα που το αναπαράγουν και συνημμένα, όπως screenshots ή proof of concept code.

    Το PornHub δήλωσε ότι η ομάδα ασφαλείας του θα απαντήσει στις αναφορές μέσα σε 30 ημέρες και θα διορθώσει το πρόβλημα μέσα σε 90 μέρες, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.

    Για να μάθετε περισσότερα για το bug bounty program του PornHub δείτε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles