15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Xiaomi θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο

    Η Xiaomi έχει διανύσει ήδη τα πρώτα χιλιόμετρα στην κατηγορία της ηλεκτροκίνησης, αφού τα ηλεκτρικά scooter Xiaomi M365 έχουν εδώ και καιρό κάνει την εμφάνισή τους. Αυτό τον Αύγουστο όμως, η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει το prototype για το πρώτο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, κάνοντας το επόμενο βήμα. Ο κινέζικος «γίγαντας» πέρσι προχώρησε σε μια μεγάλη δέσμευση όσον αφορά την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, σκοπεύοντας να επενδύσει 10 δισ. δολάρια μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

    Ο founder της εταιρείας Lei Jun αναμένεται να αποκαλύψει το πρώτο EV prototype τον Αύγουστο. Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί από τη HVST Automobile Design, η οποία ήταν υπεύθυνη και για το prototype “Maven” της WM Motor. Μετά την αποκάλυψη, το πρωτότυπο προορίζεται για περαιτέρω road testing, η παραγωγή όμως αυτοκινήτων θα χρειαστεί ακόμα κάποιο χρονικό  διάστημα και υπολογίζεται περίπου στο 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Ξεκίνησε δοκιμές που επιτρέπουν 5 profiles σε 1 λογαριασμό

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles