17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο PS5 tablet κατασκεύασε γνωστός YouTuber

    Από το 2020 που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα, πολλά έχουν ειπωθεί για το μέγεθος και το σχήμα του PlayStation 5. Η κονσόλα αρκετές φορές έχει χαρακτηριστεί λιγότερο πρακτική σε σύγκριση με το απλό ορθογώνιο Xbox Series X ή το σχεδιασμό του Nintendo Switch. Ακόμα και στο νεότερο PS5 Slim υπήρξε μόνο μια μικρή μείωση στο μέγεθος, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να κυριαρχεί σε οποιοδήποτε ράφι τοποθετείται.

    Έχοντας αυτή την αρχή στο μυαλό του, ένας YouTuber αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Πιο συγκεκριμένα, ο YouTuber DIY Perks πραγματοποιεί PS5 redesigns εδώ και αρκετά χρόνια. Το τελευταίο δημιούργημά του όμως ξεπερνά όλα τα προηγούμενα, αφού παρουσίασε το πρώτο all-in-one PS5 tablet, ένα σχέδιο που “παντρεύει” και βελτιώνει τα δυνατά σημεία του PlayStation 5 και PlayStation Portal.

    Η tablet edition του PS5 είναι πράγματι εντυπωσιακή και προέκυψε από μια PS5 motherboard σε συνδυασμό με άλλα εξαρτήματα όπως ένα sub-woofer και μια OLED από laptop Alienware.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Naughty Dog: Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για την ανάπτυξη του The Last of Us Part II (trailer) – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles