17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το reboot του Matrix έρχεται, με πιθανό πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan!

    Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Hollywood Reporter», η Warner Bros. φαίνεται ότι ετοιμάζει το reboot του Matrix με πιθανό πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan. Ο Zak Penn αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις να αναλάβει το σενάριο της νέας ταινίας. Ο Penn είναι ήδη γνωστός για το σενάριο πολλών άλλων ταινιών δράσης, ενώ παρείχε τη βοήθειά του και στο σενάριο ταινιών όπως, X-Men: The Last Stand, The Avengers και Elektra. Ο Jordan από τη μεριά του δεν έχει επισήμως δεσμευθεί στο όλο project, αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις για ένα σημαντικό ρόλο.

    2bAIRwC77pGMxIuegcqmt88FJ7G

    Ο αρχικός παραγωγός του «Matrix», ο Joel Silver, σύμφωνα με τις φήμες, προσέγγισε τη Warner Bros. με την ιδέα δημιουργίας μιας νέας ταινίας στο συγκεκριμένο franchise, αλλά το «The Hollywood Reporter» αναφέρει ότι η εταιρεία παραγωγής ανησυχούσε για τη φήμη που έχει να ξεπερνά τον προυπολογισμό, ενώ αναφέρθηκε και ως αιτία, η σχέση του με τους Wachowskis, τους δημιουργούς της τριλογίας Matrix.

    Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Wachowskis, που εκτελούσαν χρέη σεναριογράφου και σκηνοθέτη στην αρχική ταινία αλλά και στα sequels, δεν έχουν αναμιχθεί με το νέο project, ενώ υποθέτουν ότι η Warner Bros. θα θελήσει τουλάχιστον την άδειά τους πριν συνεχίσει. Τα αδέρφια φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό σε σχέση με τον Silver, αν και μπορεί να καταλήξουν να μην έχουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή. Ο αρχικός πρωταγωνιστής, Keanu Reeves, έχει δείξει ενδιαφέρον να επιστρέψει για ακόμη μια ταινία, αλλά δεν αποκλείεται η Warner Bros να επιλέξει κάποιον άλλον, ακόμη και αν ο Jordan δεν υπογράψει τελικά.

    Δεν υπάρχει κάποια ακριβής ημερομηνία στην οποία λέγεται ότι θα ξεκινήσει η παραγωγή, επομένως δεν αποκλείεται το «project» να ακυρωθεί. Μερικοί μέσα στην Warner Bros. δεν τολμούν να δοκιμάσουν κάτι το νέο, με δεδομένη τη σημαντική επιτυχία που γνώρισαν οι προηγούμενες ταινίες, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν αποκλείεται ένα νέο κινηματογραφικό σύμπαν βασισμένο στην πιο συναρπαστική ταινία δράσης των τελευταίων δυο δεκαετιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles